14-05-2013، 16:25
(14-05-2013، 9:02)komando نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عزیزم منم عاشق زرتشتم ولی تو دین زرتشتی هم گفته کسی از دین دیگه ای به نام سوشیانت میاد که از نوادگان ((نمیدونم اسمش به زرتشتی چی بود))میاد که اون فرد حضرت محمده(ص)و سوشیانت نیز کسی نیست جز امام زمان(عج) البته به نظر من و من خیلی دینمو دوست دارم ولی تو مسایل دینی چیز زیادی جز اسلام و اطلاعات کمی درباره بقیه دین ها (بجز زرتشت) نمیدونم من تو مسایل نظامی عالیم به هر حال نظر من بود
در ضمن آقای آیدین شما که تا یه مدت پیش امضات بود من اسلام واقعیه دینم حالا چی شده از تهاجم فرهنگی حرف میزنی:
به هر حال اسلام بهترین دینه بشرط اینکه افراد مناسب و سزاواری بر اون رهبری کنن نه مثل اسلام کشور ما
من به شخصه با اسلام ایران و این اسلامی که تو جهان وجود داره مخالفم من اسلام زمان حضرت علی و محمد رو دوست دارم و عاشقشم
راستی درمورد مسایل نظامی کاری داشتین در خدمتم:
:
عزيزم اون مال سال پيش بود داداشه من بهت ادرس بدم اينجا پاتوق ما هستش و بحثاي ديني و سياسي ميكنيم اونجا بود كه فهميدم اسلام هم درش خونريزي و ستم كاري وجود داره