نقل قول: اقای نیکلا من در گذشته هم به شما گفتم تبلیغ و رواج اندیشه ها و عقاید کمونی در انجمن پذیرش ندارد. ما طبق قوانین کشورمون کار میکنیم وگرنه فیل_تر میشیم.ولی نازیسم مثل اینکه پذیرش دارد.من کلا طرف دولتم واسه همین من چیزی نمی گم ف ی ت ر شیم. وبه نظرم دولت باید خصوصی ها رو تو
ایران محدود تر کنه این هم برای مردم خوبه هم برای خودش.دولت همون طور که گفتم تحت نظارت مطبوعات وزیر ذره بین مردمه اما سازمان
های خصوصی نه.هیچ کدوم زیر سوال نیستن.دولت استالین هیچ فساد اقتصادی نداشت وجدا از اندیشه های مذهبی نادرست استالین او
شخصی بود که به پاکی اقتصادی وحفظ منابع کشور اعتقاد داشت.
شما رو چه مبنایی میگین اقتصاد ایران کمونیستی است؟در ایران اصلا سوسیالیسم برقرار نیست چه برسه به کمونیسم.ایران نه سیاست
مزرعه اشتراکی(کالخوز)داره ونه سیاست نیپ ونه سیاست پولیت بورو.هیچ کدوم از این ها رو در ایران شاهد نیستیم.دولت ایران کلی بودجه
به سازمان ها وارگان های خصوصی داده نمونه اش بورس که ما آزادی سرمایه گذاری کنی.در کشور کمونیستی واقعی بورس وبانک وسرمایه
داری خصوصی ممنوعه اما شما تو ایران آززادی شرکت خصوصی بزنی وسرمایه داری کنی.میلیون ها شرکت خصوصی در ایران فعالند وبه
دولت وکشور ضربه می خوره با فعالیت اونا زیرا اکثرا قوانین رسمی دولتی رو رعایت نمی کنن وباعث میشه فاسد شن
نقل قول: 20میلیون به 1/5 میلیون با کمک های شدید امریکا و انگلیس بتا منابع بیشمار ایران به زور به پیروزی رسید
ماشاالله ماشاالله
برتری نفرات رو قبول دارم اما تجهیزات آلمان قوی تر بود وانگلیس وامریکا کمکی نمی کردند واگر هم می گفتند کمک می کنیم بلف می
زدند.شوروی با سیاست های قدرتمند اجرا شده یک کشور صنعتی وابرقدرت شده بود.کمک های ایران هم ناچیز بود در مقابل کمک هایی که
به آلمان نازی می شد کم تر بود .چرچیل می خواست با درگیری شوروی وآلمان جفتشون از بین برن وهمراه امریکای جنایتکار جهان رو
استعمار کنه اما شوروی بسیار قدرتمند تر از اون چیزی شده بود که همه فکر می کردن ومتفقن توقع نداشتن شوروی فاتح جنگ شه وفکر
می کردن مثل جنگ جهانی اول حسابش رسیده میشه به هر نحوی اما شوروی از درون با زور محافظت می شد وکوچکترین انقلاب ضد
کمونیستی حتی بحثش نمی شد چه برسه به اقدام این یعنی قدرت تمام.
نقل قول: قتصاد فقط المان نازی طی 4 سال کشور را از یک کشور جنگ زده بیکار به ابر قدرت اروپا تبدیل کرد واین فجایع را سر کمونیست و شوروی اورداقتصاد آلمان مثل شوروی طی پنج سال پیشرفت کرد نه 4سال ودقیقا مشابه سیاست پنجساله استالین بود وهیتلر از شوروی استالین بای
پیشرفت تقلید میکرد.البته هیتلر این پیشرفت از لحاظ اقتصادی را بهتر جلوبرد و توانست تورم را از بین ببرد وقبول دارم آلمان نازی اقتصاد
عالی داشت.به نظر من تنها وجه مشترک آلمان نازی وشوروی سوسیالیسم بود وسوسیالیسم باعث پیشرفت دو کشور شد.
نقل قول: اوه اوه باز هم اقای نیکلا گفت اقتصاد کمونی یا همون دولتی خوبه. این جور اقتصاد ها پر فساد هست. اگر به اخر های دوران استالین و دیگر رهبران کمونی دقت کنید می بینید که فساد بسیار زیاد بوده.دوران استالین ورهبان قدرتمند ومخالف فساد اقتصادی دولتی مثل مائو واستالین هیچ فسادی نبود وکشور تماما پیشرفت می کرد شما
تایپیک بمب اتم شوروی که همین قسمت هست رو ببین.استالین کشورش مدام در حال پیشرفت بود وسریع قدرتمند تر وقدرتمند تر می شد.
اما پس از دوران استالین وبویژه دوران گورباچف در شوروی فساد بوجود اومد چون شخص راس دولت کمونیستی به اقتصاد پاک کم تر اعتقاد
پیدا می کرد از این جهت اگه دیکتاتور کشور سرومایه داری دولتی شخص فاسدی باشد کل کشور به فساد کشیده می شود واین تنها بدی
سرمایه داری دولتی است.پس باید حزب شخص سالمی را برای دبیر حزب شدن انتخاب کنه اما گورباچف صلاحیتش را نداشت به دلایلی که
گفتم.
هروقت غربی ها مسئله ای درمورد فسادشوروی مطرح می کردن استالین در مقابل فساد های اونا رو فاش می کرد واز قضیه هیروشیما کلی
بر علیه امریکا استفاده کرد وفعالیت هسته ای کشورش رو تضمین کرد گرچه او خودش هنگام بمباران هیروشیما از قضیه خبر داشت اما
همکاری نکرد وجلوگیری هم نکرد.او می خواست از بدی های امریکا علیهش جبهه بگیره وبه نفع کشور خود قضیه رو تموم کنه اما اون وسط
چرچیل مشکل بود که اکثر حقه های استالین رو می فهمید وتاثیر رو کم می کرد.
نقل قول: باید مدارس خصوصی برداشته بشه و اموزش برا همه یکسان باشهاین خوبه منم موافقم یعنی آموزش دولتی این عالیه.