(20-05-2013، 17:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الآن خیلی حزب ها هستن که افرادی توشون هستن که اتفاقا منافق هستن ولی اغو نشدن ها
(20-05-2013، 15:02)!erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2013، 14:46)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچ اتفاقی نمی افتاد اونجا آزادی بیان هست فوقش اونجا اگه فعالیت سیاسی سنگین بکنی ciaمیاد عین آدم ازت میپرسه مشکلت چیه باهات طبق قانون برخورد میکنه مثل اینجا نیست که فردا تو اوین شکنجت کنن معلوم نیست جنازت دست خانوادت برسه یا نه
وزارت اطلاعات هر کشوری هدفش کاملا معلومه
اگه اینجا واشنگتون بود و به فحش کوچولو نثار اوباما می کردی فردا مشخص نبود کجای بود ؟
كاملا درسته
احذاب سياسي اونجا كاملا ازادي بيان دارند نه اين كه مثله الان فقط يك حذب رويه كاره و ازادي رو از احذاب ديگه ميگيره
جدا از اين كه چندين حذب مختلف در بروز انقلاب نقش داشتند ولي وقتي كه اين حذب اخوندا كه نميدونم اون زمان اسمش چي بود پيروز شد بقيه ي حذبا رو از ايران بيرون كرد
جناب آیدین این جواب حرفاتون
سلام
این روزا سرم شلوغه امتحان دارم یه بار جواباتون رو تایپ کردم ولی پاک شد دیگه نتونستم جواب بدم
این که می گم من اولین نفری هستم که به جهنم می رم بر اساس گناهان خودمه و این که اگه خدا بخوان با عدالتشون با من برخورد کنن سرنوشتی به جز این ندارم و الا نا امیدی از رحمت خدا از گناهان کبیره است
درباره ی ضاهر هم خوب هر کس دلش می خواد خودش رو شبیه به کسی کنه که دوسش داره
قرآن اصلش عربیه مثل نماز که اصلش عربیه این که آدم باید معنی چیزی که می خونه رو بدونه چیزی غیر قابل انکاره ولی قرآن اصلش به عربیه
آلمانی ها ایران رو آباد کردن دستشون درد نکنه ولی خوب حرف من اینه اگه ما رو دوست داشتن چرا تو این یه سال به ما ماهی گیری یاد ندادن خوب
ما از همون اول هم از مشایی خوشمون نمی اومد و الآن هم نمی آد
فتنه از نظر من اینه که باشه قبول ما رایشون رو خوردیم دزدیدیم خوب چرا وقتی گفتیم بیاین دوباره آرا بازخوانی شه قبول نکردن و آشوب کردن
ما رایشون رو دزدیدیم امام حسین که ندزدیده بود چرا تو روز شهادتش بی حرمتی کردن
اونا که نفس ما رو نگرفتن اونا که عزیزای ما رو زیر نگرفتن اونا که یه مادر و دخترو نکشتن
نمی دونم حرفای امام خمینی رو قبول داری یا نه ولی ایشون گفتن اگه جایی دیدین که دشمن داره ازتون طرفداری می کنه بدونید کارتون اشتباهه از نظر من فتنه یعنی هر چیزی که دشمن ازش حمایت کنه
فکر می کنی مابه اوضاع بد اقتصادی شکایت نمی کنیم چرا می کنیم حد اقل من می کنم خیلی هم تند می کنم حتی دعواهم می کنم
ما نفس هم وطنامون رو گرفتیم عذر می خوام ولی بدبخت ما که تو خونه هامون نشسته بودیم ما که کاری به شما ها نداشتیم داشتیم
من از اون کسایی پیروی می کنم که حاضر شدن بچه هاشون یتیم بشن تا من و امثال من بتونیم راحت زندگی کنیم
من عاشق کسی هستم که هر روز از خدا طلب مرگ می کنه من پیرو کسی هستم که پیرو واقعی امام حسین باشه
قبول ما از گروه همون هایی هستیم که امام حسین رو کشتیم اما فکر کنم کسای دیگه ای بودن که تو روز شهادتش سوت و کف زدن ها
آقا آیدین تو یکی از لینکاتون تو فرق ایران شاهی و خامنه ای نوشته شده بود دادن سهمیه به بچه های شهدا و بسیجی ها
اولا خداییش مگه تو همه ی کشور ها به خانواده ی قربانیان جنگ ها مزایا نمی دن به دور از جمهوری اسلامی
دوما بهتره بدونی الآن سهمیه ی فرهنگی ها خیلی بیشتر از شاهد ها هست
تازه فقط شاهد ها سهمیه دارن نه بسیجی ها آقای آگاه
وقتی توی دانشگاه قبول شد همتون گفتید با سهمیه قبول شده ولی هیچ کدومتون ندیدید که وقتی یاد گکرفت بنویسه بابا یه هفته تو تب سوخت
ولی ندیدین که سر سفره ی عقد موقع اجازه خواستن چه طور گریه می کرد
شما ها خیلی چیز ها رو ندیدین
الآن همه تون دارین برا روز پدر تدارک می بینین ولی اون باید بشینه زل بزنه به عکس باباش یا شاید هم سرش رو بزاره رو قبر و یه دل سیر گریه کنه
این زندگی قشنگ من مال شما
ایام سپید رنگ من مال شما
بابای همیشه خوب من را بدهید
این سهمیه های جنگ من مال شما
قبول شما نگفتین که بره می خواست نره ولی تو رو خدا نمک نریزین به زخمش گیر ندین به سهمیه
حاضرید در مقابل چقدر سهمیه باباتون رو ازتون بگیرن بگید دیگه
تو رو خدا گیر ندین به سهمیه ها
یکی گفته بود نمی خوایم بسیجی ها بهمون توهین کنن شما برین تو همین سایت ببینین بیشتر شما ها به من توهین کردین یا من به شما