(22-05-2013، 9:46)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با خائنین
همون هایی که دو روز پیش به جرم جاسوسی و خیانت اعدام شدند
من كه هرچند دل خوشي از اين حكومت ندارم ولي هرگز بهش خيانت نميكنم.چون ايرانم را دوست دارم

(22-05-2013، 9:35)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا که
شما لیاقت این رو هم ندارید که صدام رهبر شما باشه
صدام ارزشش از یه مشت خائن به وطن و کشور و طرفدار غربی هایی که از دوران روم فکر فتح کشور ما بودند بیشتره
درود بر کوروش و داریوش بزرگ که نیستند تا این خیانت ها به ایران زمین را ببینند .
اهای اریایی
اگه دم از اریایی بودن می زنی پس به اندازه یه مورچه رفتار و کردار نیاکان و بزرگان ما مانند کوروش کبیر رو داشته باش
آره واقعا! اگه همه ي پادشاه هاي ايران مثل كورش بودن كه الان وضع ما اين نبود!!
(21-05-2013، 19:07)!erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نا امید میشم وقتی میبینم تو جامعه همه بسیجو به فحش میکشن ولی تو اینترنت هنوز هم طرفدارای بسیج وجود دارن همین بسیج دختر پسرای مردمو دستگیر میکنه به جرم با هم بودن کسی منکر کارای بسیج در 12 سال اول انقلاب نیست دفاع از میهن آباد کردن روستاها ولی الآن خیلی وقته این سازمان کشورو به گند کشیده افرادی تو این سازمان هستن که افتخارشون بوی گند جور جوراباشونه
[quote='SANY' pid='690023' dateline='1369151647']
اگه همینایی که میگین بسیجی نبودن الان ایرانم نبود ...
جهت اطلاع بعضیا که الکی جو میدن !!!
بله.موافقم!
ملت ما داره ميگه فقط بسيجي ها آدماي خوبي هستن در حالي كه خيلي هم آدماي بدي هستن و هرروز دارن گناه ميكنن !
اصلا اسلام چه ربطي به بسيج داره؟؟؟!! من خيلي ها را ميشناسم انسان هاي پاكي هستن و تمام وظايف دينيشون را انجام ميدن ولي بسيجي نيستن!!!