(21-05-2013، 18:44)Anahita.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادين ، منم با شما موافقم.من خود فرهنگي هستم و پدرم دبير شيميه.خيلي زحمت ميكشه اما حقوقي كه ميگيره خيلي كم تر از زحماتشه مخصوصا حالا كه همه چيز گرونه!!
ما تعطيلات رفتيم خوزستان .توي راه خرمشهر هزاران اتوبوس راهيان نور ديديم.اين چيزا چه معنيه داره؟
پارسال كه 30- 40 تا دختر بدبخت و بيچاره را به كشتن دادن كم نبود كه بازم ببرن؟؟؟
من كه بابام بهم اجازه نميده با راهيان نور برم جايي...
فرهنگیا واقعا به ما خدمت می کنن واقعا هم حقشونه (تازه هرچی هم بدن کمه براشون سر و کله زدن با اینه همه بچه ی سرتق کار آسونی نیست )
خوب شما نرین ما می ریم با شما هم که کاری نداریم
(22-05-2013، 16:03)Anahita.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب خيلي ها پدرشون را با تصادف يا چيزاي از دست ميكنن.اونا هم گناه دارن!!
آره اونا هم گناه دارن
ولی شهدا می تونستن نرن می تونستن بالا سر بچه هاشون باشن
بسیجی بودن به کارت و یقه آخوندی و چادر تا روی چشما نیست
بسیج به این نیست که همش بشینی تو پایگاه بسیج
بسیجی یعنی کسی که سرش بره دینش نره
بسیجی یعنی کسی که حاضره همه چیزش رو از دست بده ولی دینش و کشورش رو نه
پایگاه بسیج هم یعنی جایی که این طور آدما توش جمع باشن حالا می خواد یه سر در بزرگ داشته باشه می خواد نداشته باشه
صدا و سیما از نظر من همه چیزش بی خوده همه چیزش
تازه شما که ماهواره می بینین دیگه چی کار دارین به تلوزیون ایران
بسیجی ها (بسیجی های واقعی نه امثال من که به قول خودتون به اسم بسیج گند زدن به کشور و اسلام و بسیج)هیچ وقت ادعای خوب بودن نمی کنن
شما چرا همین سربازان گمنام امام زمان رو نمی بینین
چرا همش من و امثال من رو می بینی که داریم گند می زنیم آره می دونم بسیجی های واقعی خیلی کمن ولی به خدا هستن
راهیان نور یه کار اجباری نیست ممکنه تو هر سفری یه اتفاقی بیفته راهیان نور هم یکی شون
من نمی تونم جای خدا بشینم و بگم اونایی که تو سفر راهیان نور شهید می شن شهیدن یا نه
حالا که داریم به انتخابات نزدیک می شیم اگه دوست داشتین بیاین کنار این بحثمون بحث های سیاسی هم بکنین
طرفدار کدوم یک از این هشت نفر هستین