10-07-2013، 20:48
(10-07-2013، 20:36)روشا2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2013، 20:25)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مــــر30..خدافظی...(چرا خدافظ؟؟؟من هنوز هستم!!!)
[size=large][color=#9400D3]
سلـــــــــآم: سلام=)))) دیووونم برا سومین بار بگم سلام؟
اسمت:فهیمه
سنت:16
چه شهری زندگی میکنی؟؟؟: تهــــــــرآن
مغز داری؟(دیووونه شدم نه؟؟؟(آخه این چه سوالیه!!!)): ی یسالی میشه گروگان گرفتنش...(مال منم همینطور!!!)
منو دوس داری؟: بااجازهـ بزرگتـــرا بعلــه(خخخخخخخخخ)
2+2: 6..(اشتباه گفتی 5 تا)
قدت؟: 1.68
خواننده های مورد علاقت(فرق نمیکنه ایرانی یا خارجی): تتلو.یاس.هیچکس.گروه ضدبازی بخصوص هیدن.حصین ابلیس.إبی..تیلور..انریکه..و......
از کدوم خواننده بدت میاد(بازم فرق نمیکنه): سلناگومز:/...ساسی مانکن...احمدوند..(چرا سلناخوب هر کس نظری داره دیگ)
مامانتو بیشتر دوس داری یا بابات؟(اَه مغزم هنگیده چه سوالای بیخودی میپرسم!!!):
هیچکـدوم:/ (اگ بهشونگفتم! یه آشی واست نپختم!)
کیارو تو این سایت از همه بیتر دوس داری؟؟؟: دوستامُ که تو سوالای قبل گفتم اسماشونُ...(ینی منو دوس نداری؟؟(چه سوالی میپرسم خوب معلومه دوسم نداری!!!)
از بین این دوتا کدوم رو می خوای؟؟؟: کیـــــــک«
1-
2-
اگ مدیر بودی تو این سایت کیو محروم میکردی؟: هری ازم سوال نپر3...(بگو)
اگ میتونستی یه نفرو ک تو این سایت باهاش دوستی ببینی کیو انتخاب میکردی؟:
مــــــرضیه .ستارهـ
تاحالا پایین ترین نمرت چی بوده؟؟؟: 14(خوبه!!! بد نیست!!! این نمره رو کلاس چندم گرفتی؟؟؟)
از کی تو این سایت خیلی خیلی بدت میاد؟: این دخدر توهمه:جنیفر(خخخخخخخ راس میگی اون یارو جنیفر توهم زده!!!)
چه حسی داشتی وقتی دیدی فل خور درس شده؟؟؟ هیچ حسِ خاصی نداشتم://
گفتم:چ عجب...
نظرت راجع به من چیه؟؟؟: بامحبت و مهربون..:*(کم دروغ بگو) باید جلو این دوتا کلمه ی بامحبت و مهربون یه علامت مخالف گذاش درس میشهــــــــ
خوب دیگ چه سوالی بپرسم؟؟؟الان مخم کار نمیکنه!!! هـــــرچی دوس داری هرچی مزخرف تر بهتر(تا حالا آب خوردی!!_(خودت گفتی هرچی مزخرف تر بهتر!)
الان میخوای منو خفه کنی نه؟؟؟؟ نــــوچ(آره جون خودت)
خوب دیگ فعلا بــــــــ ـــــ ـــــ ــــــآی تا هــــــــــــ ــــــــ ـــــآی