اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هند، آمریکا و چین را پشت سر می گذارد / تغییر در رتبه بندی اقتصادهای برتر جهان

#1
نتایج یک گزارش منتشرشده از سوی تعدادی از اقتصاددانان آمریکایی نشان می دهد هند تا سال 2050 آمریکا و چین را پشت سر می گذارد.

به گزارش خبرآنلاین، دلیل این امر رشد اقتصادی بالا به دلیل افزایش سرمایه گذاری در بخش های زیربنایی و همچنین افزایش تولید عنوان شده است. گفته می شود از هم اکنون تا سه دهۀ آینده، اقتصادهای نوظهور (مرکب از برزیل، روسیه، هند و چین) پیشتاز عرصۀ اقتصاد جهانی خواهند بود. اگر چین بتواند تا سال 2020 آمریکا را پشت سر نهد، هند متعاقباً می تواند 30 سال بعد از آن چین را پشت نهاده و به مقام اول صعود یابد.

براساس گزارش مذکور، تولید ناخالص داخلی هند به نسبت قدرت خرید سرانه از هم اکنون تا سال 2050 به 85،97 تریلیون دلار خواهد رسید در صورتی که این رقم برای چین در همین دورۀ زمانی 80،02 تریلیون دلار خواهد بود. بدین ترتیب اقتصاد آمریکا به مقام سوم تنزل خواهد یافت. این گزارش در حالی منتشر می شود که چین میزبان کنفرانسی با حضور اقتصادهای نوظهور جهان است.

گفتنی است سال گذشته نیز صندوق بین المللی پول در گزارشی اعلام کرده بود که روند توسعۀ اقتصادی هند در سال 2011 ادامه خواهد یافت. لازم به ذکر است سایر کشورهایی که در راه توسعۀ اقتصادی گام برمی دارند، عبارتند از: اندونزی، نیجریه، مکزیک و مصر. به اعتقاد جیمز لاوسون، اقتصاددان آمریکایی رشد در این کشورها از طریق گسترش منابع طبیعی و زیربنایی و توسعۀ ساخت و ساز محقق خواهد شد. در این گزارش بازندگان اصلی اقتصادی در عرصۀ جهان کشورهای غربی عنوان شده است که در آنها تولید با کاهش چشمگیری روبروست. در این گزارش آمده است: سهم آمریکای شمالی و اروپای غربی در تولید ناخالص جهانی از 41% در سال 2010 به 18% در سال 2050 تنزل خواهد کرد و در مقابل سهم کشورهای آسیایی از 27% در سال 2010 به 49% در سال 2050 افزایش خواهد یافت.
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، ps3000 ، negar98 ، wushu
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
هند، آمریکا و چین را پشت سر می گذارد / تغییر در رتبه بندی اقتصادهای برتر جهان - .ali. - 31-03-2012، 19:02

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شایعه یا واقعیت؟ آمریکا طی ساعت‌های آینده به صورت علنی وارد جنگ می‌شود
  تغییر لوگوی قرارگاه رسانه‌ای امام رضایی رامسر در واکنش به تحولات اخیر کشور
  نامه پاپ خطاب به مسلمانان جهان!
  نقشه سوریه در ۱۱ روز اینگونه تغییر کرد
  ۳ تغییر احتمالی با سقوط بشار اسد
  جذب بدون آزمون دانشگاه فرهنگیان شروع شد ( استعداد های برتر )
  نفرات برتر کنکور انسانی ۱۴۰۳
  نفرات برتر کنکور ریاضی و فنی ۱۴۰۳
  نفرات برتر کنکور تجربی ۱۴۰۳
  اسامی رتبه های برتر کنکور هنر و زبان ۱۴۰۳

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان