14-07-2013، 19:09
(14-07-2013، 18:46)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون ادمایی که عوض شدن
(14-07-2013، 18:40)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2013، 18:37)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نفس با یکی دعواش شد که طرفو نمیشناسم بعد محروم شد...
محمد ومائده هم با مریم دعواشون شد...خیلی بد بود اونا هم محرو کردن...
آها یادم رفت پگاه هم محروم شده ولی دیگه دلیلشو نمیدونم
کیــ محرومــشــون کــرد ؟!...
به خدا نمیدونم لادن...منم اون موقع نبودم.از بچه ها که میپرسم میگن برو از صابر بپرس ...
فک کنم صابر محرومشون کرده..ولی من جرات ندارم برم از صابر بپرسم چقدر محرومن..میترسم بزنه منم محروم کنه
(14-07-2013، 18:42)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2013، 18:39)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه روزگارو میشه عوض کرد نه ادمشو پس هرجفتشون برن بهتره
(14-07-2013، 18:37)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2013، 18:35)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وآقـــعــا ؟_؟
چرآ !_!
دروغ میگه
اه ارتیمیس چی میگی تووووووووووو؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
اقا 4 تا کاربر فقط محروم چند ماه یا روزی شدن
سری گندش نکن والا
خب مگه من چندتا کاربر نام بردم؟؟
محمد،مائده،مریم،نفس...ایناهم چارتان...
بزرگشم نمیکنم به لادن گفتم چون اینا دوست صمیمی منو لادن بودن...
اسم منم آرتمیس نیس
چی بلغور میکنی محمد؟
کیا برن بهتره؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)