16-07-2013، 12:11
(16-07-2013، 11:51)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر نمیکردم با حرفم اینقدر بهم گیر بدین .هرکس عقاید شخصی خودش رو داره و من هم حجاب رو دوست ندارم اون هم به این دلیل گیر دادن های بعضیا هستش.
(16-07-2013، 10:57)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2013، 15:13)کاپی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هم خدا رو قبول دارم هم پیامبر و هم قرآن ولی حجاب رو قبول ندارم و اگه بعضیا تو ایران عقده ای نبودند الان میشد بی حجاب رفت بیرون
(15-07-2013، 10:47)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از نظر من اصلا هم خوب نیست
براچی ؟ خدارو قبول داری ؟اگه داری پس قبول کن که پیامبر (ص ) فرستاده ی خداست و قر آن کتاب خداست و خدا گفته حجابتو رعایت کن . اگه نداری پس برو آمریکا و با زن های لخت برو بیرون . ولی 50 % درصد پسرها چشم چرونن دخترام برای اینکه خودشون رو لوس و خوشگل نشون بدن آرایش می کنن و از این حرف ها
فطرت انسان حجاب رو خواه ناخواه می پذیره .
هیچ ربطی هم به دین اسلامو قرآن نداره
مسیحی هایی هم هستند بخصوص تو اسکاندیناوی که حجابشون رو ول نکردن.
چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .