04-04-2012، 20:36
نقل قول: نوشته هات با عقل جور در نمیادنوشته های من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول: بله بیشتر ایت الله کاشانی با مصدق توانستند که نفت ملی کنند
و کسانی که از ملی شدن نفت ناراضی بودند انگلیسی ها بودند
پس چه جوری مصدق با انگلیسی ها همکاری می کرد اقای نیکلا ؟؟؟
اما متاسفانه اختلاف مصدق با اقای ایت الله کاشانی که سر ناچیزی بود باعث شد که بار دیگر ایران ضعیف بشه
مصدق از ابتدا اجیر شده انگلیس بود وقسم نامه ماسونی خورده بود.آیت الله کاشانی فردی مومن ومبارز انگلیس بود او از نوجوانی ضد انگلیس
مبارزه می کرداما شاه را بسیار دوست داشت وتنها عیب او این بود. وخبر نداشت مصدق همدست انگلیسی ها است وپس از آشکار شدن
شخصیت خائن مصدق بارها از همکاری قبلی با او اظهار پشیمانی کرد وسخنان تندی ضد مصدق وبه طرفداری شاه گفت.
مصدق برای آنکه برنامه کودتای خودرا عملی کند در اوایل خودرا آزادیخواه ومبارز استعمار معرفی کرد اما او قصد دات با این کارها جایگاه به
دست آورد وبا استفاده از جایگاه کودتای نهایی را انجام دهد که شاه آگاهی به خرج داد واورا عزل کرد.در اواخر وزارت مصدق دست مصدق با
همکاری انگلیس وجنایات او وکشتن حزب توده و مردم مخالف غرب آشکار شد(جنایاتی که شاه هم در آن دست داشت اما تقصیر هارا فقط
گردن مصدق انداخت واورا محکوم کردند.)ومردم ضد مصدق تظاهرات کردند.همکاری مصدق به صورتی بود که پنهانی شرایط را برای انگلیس
فراهم می کرد اما موفق نشد وهمه چیز وحتی ملی شدن نفت به نفع امریکا تمام شد.
نقل قول: اما متاسفانه اختلاف مصدق با اقای ایت الله کاشانی که سر ناچیزی بود باعث شد که بار دیگر ایران ضعیف بشهاختلاف ناچیز نبود ببینید خود آقای کاشانی در مورد این قضیه چه می گویند
«ملت ایران، من از پشت نقاب تزویر و آزادیخواهی ناگهان دریافتم که به زودی فکر ناپاک دیکتاتوری سیل خودسری از دامنه هوی و هوس خویش سرازیر نموده و قصد دارد نهال آزادی و مشروطیت ایران را از بن بر کَند. فریاد آزادی ایران که ۵۰ سال شب و روز این خیال شوم اسارت ایران را در مغز خویش پرورش داده بود در سر راه خود مانعی را دید که نه تنها به هیچ قیمت در مقابل افکار مالیخولیایی او تسلیم نمیشد بلکه او را تخدیر و تضیع نمود بر احدی پوشیده نیست که رئیس دولت بر خلاف قانون اساسی در صدد است ایران را به حکومت استبداد باز گرداند ولی من به شما میگویم بر خلاف آن یاغی طاغی که در کشور مشروطه ایران به خیال خداوندگاری افتادهاست، مشروطه ایران نخواهد مرد. روح پاک پیغمبر اسلام اجازه نخواهد داد ملتی مسلمان و مستقل با چنین افکار پست و اهریمنی تسلیم بیگانگان شود و آن شّر خودسر که در راه بد کاری و خیال ایجاد دیکتاتوری قدم بگذارد محکوم به شکست و تسلیم چوبه دار خواهد شد.»
این یکی از ساده ترین وکوچکترین مسائل مطرح شده توسط آقای کاشانی در نامه های حملاتی به دولت مصدق بود.صدای خیانت دولت
مصدق در آمده بود وهمه که بعضی حتی روزی با او وکارهای وطن فروشیش همدست بود به مخالفت او برخواستند.به نظر من شاه وهمدستانش هم می بایست
در کنتار مصدق محاکمه می شدندوجمهوری برقرار می شد. واونوقت نهضت نفت واقعا نهضتی ملی می شد وامریکا دست از نفت کوتاه می
شد.عده ای جنایتکار تر از مصدق در رژیم شاه ترفیع گرفتند وباقی ماندند وهمه تقصیر ها گردن یک پیرمرد افتاد.درصورتی که افراد بیش تری
مثل شاه در وطن فروشی وجنایت دست داشتند.اما ظلم دوام نیاورد وحضرت امام در سال1942 مردم را آگاه کرد واین آگاهی در 1357 به
پیروزی رسید.