22-07-2013، 11:00
(22-07-2013، 17:04)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بازم بیا جیگرم
سلام گلرخی سلام نفسی بزغاله ی کوشولو
خوفی؟؟؟نمیدونم ...فک کنم خوفم
خرع دیوونه تو باید به من سلام کنی؛من دوماه ازت بزرگترم!!!!!!
سلام از بزرگان است
خو دو خط درمورد من بوگو!!!تو در دنبای حقیقی حضور گوهر بارت همیشه حس میشه خعلی باحالی و دوسمت دالم 1000تا بدجنسی و جیگری باهات حال میکنم ازت خسته نمیشم
چرت و پرت نگیا!!!چرت وپرت چیه بز
خو حالا نظرت درمورد جاستین بیبر چیع؟؟اون دختره رو میگی دختر خوشگلیه اگه پسر خوب سراغ داشتم بهش معرفیش میکنم گرچند هیچ پسری حاضر نمیشه این بی شخصیتو تحمل کنه
سلنا؟؟اگه لوازم ارایش وجود نداشت سلنا هم به دنیا نمیومد همه ی قیا فه اش ارایشه
ولی صداشو دوست دارم
تیــــــــــــلورجونم؟؟تیلور شکل عروسکه ...خعلی نانازه و عاشق اهنگاشم
زاین؟؟مردیکه سیگاری اسمشو نیار
هری؟؟؟خعلی خوچگله اما قیافش م3 دختراس هرچی باشه بهتر جاسمه ...حداقل بی بند وبار نیس
لیام؟؟زشته دوسش ندارم
نیال؟؟اونم زشته
لوییس؟؟فوق العاده زشته
pink:پینک صداش عالیه بعد اون آهنگش که تو جدول بیلبورد آمریکا رفت عاشقش شدم
چرا رمان خوندنو دوس نداری؟؟؟حال ندارم بخونم وگرنه رمان خوندن خیلی خوبه
چرا زورت میاد یه طبقه رو طی کنی بیای خونه ما؟؟میام بابا نفس بابامو که میشناسی
نظرت درمورد کسایی که عینک میزنن؟؟(ازاون لحاظ)زهر مار درد ومرض من هنوز به سوالم جواب داده نشد مگه****هم عینک میزنه
نظرت درمورد تشریح خرگوشی که تو مدرسه بود؟؟؟مسخره بود من که نفهمیدم چی شد از اول تا آخرش داشتیم با هم حرف میزدیم یادته یه دفعه همه برگشتند نگامون کردن
اگه امسال منو تو تو یه کلاس نباشیم؟؟چرا نفوس بد میزنی اگه تو یه کلاس نباشیم میریم دفترو روسرشون خراب میکنیم
اگه باصبا تو یه کلاس باشی؟؟(که غیرممکنه؟؟)))خدانکنه من حوصله این دخدر هی هم جنس گرا رو ندارم عاشق دخترا میشه
یه شکلک به من بده:
یه صفت:جیغ جیغو
یه دروغ بهم بگو:من بچه مثبتم
حقیقت:دوسمت دالم
نظرت درمورد کلاس ادبیات؟؟زنگ تفریحمونه مگه نه؟یادته کاریکاتور بچه های انجمنو سر کلاسش میکشیدیم
ریاضی؟؟اسمشو نیار
زیست:بهترین کلاس ای جونم درسشو معلمشو کلاسش
فیزیک:خوش اندام رو باید تحمل کنیم خدارو شکر امسال دیگه معلمممون نیست
گوشی مامانت هنوزم بلوتوث نداره؟؟دارع بز بابام درستش کرد
شماره جاستینو داری؟؟اخه خواستگارواسه ش پیداکردم...:cool: ارع مگه میشه شماره دوست دخترمو نداشته باشم
حالاحالاهامیام
فعلا