(24-07-2013، 15:33){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یادمه یه روزی امضاتون این بود که من مسلمون واقعی هستم یادتونه؟
خیلی جالبه کسایی که سید هستن فکر میکنید چطوری سید شدن؟با تجاوز اعراب و حالا خیلی هم خوشحالن که سید هستن
من قران رو قبول ندارم چه برسه به این چرت و پرتا
(24-07-2013، 15:25)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حق با شماست تحریم ها خیلی سخته ولی تنها کاری که می شه کرد مدیریت خوبه که الحمدالله جزو موجودات در حال انقراضه
(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دردناک بودن خیلی دردناک چون رفتن ودیگه برنگشتن
اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه
اما ازهمه دردناک ترین اینه که پدر ومادر و بچه ها الان دارن از گرسنگی میمیرن به خاطر تحریم ها من به شخصه با فردیس موافقم
و تولید ملی که به خاطر مورد بالا و یه کم هم مردم (فقط یه کم شاید 5/درصد)
ولی واسه این که تجریم ها برداشته بشه باید بله قربان گو باشیم که شرمنده تو گروه خونی ما پسدا نمی شه