26-07-2013، 14:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-07-2013، 14:16، توسط Moji Viper.)
عزیز من من کی از دوران پهلوی و قاجار دفاع کردم من میگم ما ایرانی هستیم و باید ایرانی باشیم و دین و اصلیت و خودمون رو حفظ کنیم الن با اومدن اسلام خیلی از چیزای ما از بین رفته وگرفته شده خیلی چیز ها و امکانات به ما هم داده شده من منکر این نیستم ولی ما پارسی هستیم و ایرانی این درست نیس که بیایم از فرهنگ های عرب های بادیه نشین و اروپایین تازه به دورن رسیده تقلید کنیم ما باید خودمون باشیم مث زمان کوروش بزرگ داریوش سوم خشایار شاه ما خودمون خدای حقوق بشر بودیم ولی الن
مثلا ممکنه خب حتی یه مسیحی مسلمان بشه و از دینش که مسیح به اسلام بپیونده این مشکلی نیس من کل منظورم اینه که ما یه اسلام ایرانی داشته باشیم همین این مشکل نیس که دین ما تغیرر کرده مشکل اینجاس که عقاید ما فکر ما جشن های ما عید های ما و کلا همه چیز شسته شده و دیگه بر نگشته و بجاش چیزهای عربی وارد کشور شدن
بدرررود
مثلا ممکنه خب حتی یه مسیحی مسلمان بشه و از دینش که مسیح به اسلام بپیونده این مشکلی نیس من کل منظورم اینه که ما یه اسلام ایرانی داشته باشیم همین این مشکل نیس که دین ما تغیرر کرده مشکل اینجاس که عقاید ما فکر ما جشن های ما عید های ما و کلا همه چیز شسته شده و دیگه بر نگشته و بجاش چیزهای عربی وارد کشور شدن
بدرررود