11-04-2012، 15:36
خب اگه شما راست میگی مدارکت رو ارائه بده.کلیپ های ویدئیی وکتاب های معتبر در این زمینه.

اون وضع وحشتناک آدم نمی کشت یا در اردوگاه ها سختی نمی داد.چهره کمونیسم را نیز استالین ولنین دروغ گو وشیاد وفریبکار با سو استفاده زشت کردند.
نقل قول: وقتی من میگم کمونیسم ریشش برمیگرده به صهیونیسم یعنی صهیونها کمونیسم رو تو دامن امپراطوری روسیه انداختنمدارکتون رو ارائه دهید.شماهم نازیسم هستیدوکلی تبلیغ علیه نازیسم کردید ودرحال تبلیغ هستید وهمه اینو تو انجمن می دونن.
در ضمن نه من نژادپرست هستم نه نازیسم.
نقل قول: نازیسم برپایه اصول اخلاقی و شرافت انسانی و ارزشهای انسانی و ملی هست.نه مثل کمونیسم بی خداست.نه مثل صهیونیسم موزی و جهانخوار.یک شعار تبلیغاتی دیگر

نقل قول: نه مثل کمونیسم بی خداستاما اینو بدون خیلی از اونهایی که ادعای خدا پرستی میکنن مثل نازیسم ها و.. کلی جنایت کردند ونازیسم اگر ارزش انسانی رو قبول داشت با
اون وضع وحشتناک آدم نمی کشت یا در اردوگاه ها سختی نمی داد.چهره کمونیسم را نیز استالین ولنین دروغ گو وشیاد وفریبکار با سو استفاده زشت کردند.
نقل قول: صهیونیسم موزی و جهانخواراین حرفتون رو قبول دارم.صهیونیسم ها ویهودی ها ذاتا رقت انگیزند.