نقل قول: ببين وقتي تويه اروپا كسي نميتونه در مورد هلوكاست تحقيق كنه و به شدت با كساني كه اين كارو انجام بدن برخورد ميشه! ولي با اين حال ثابت شد كه اين اتاقهايه گاز بعد از جنگ توسط خوده متفقين ساخته شده!
اول اونکه در اروپا تحقیق در مورد هولوکاست آزاده جز چند کشور صهیونیسمی.اصلا هم ثابت نشده اتاق های گاز توسط متفقین ساخته شده واین یک حرف چرته.
نقل قول: اگه هم اينكارو كردن دمشون گرم! حالم از يهودي ها(صهيونيست ها كه دين يهود رو به سخره گرفتن و در واقع يهودي نيستن) بهم ميخوره تف به همجنس بازها ولي در مورد معلولين من چيزي نشنيدم!



نژادشان بود نه دینشان وسوزاندن واون شیوه اذیت بدترین کار بود بالاخره اونا انسان هستند.باید به روش امپراتوری روسیه با یهودیان رفتار می شد.
نقل قول: هلوكاست وجود نداره! بالا بري پايين بياي من اينو قبول نميكنم!تاریخ وحقیقت ثابت کرده که وجود داره چه شما ومنکران هولوکاست بگین چه نگین یک واقعه مثبوت ومستند هست وکلی اسناد نیز داشته
برعکسش منکران هولوکاست اسنادی نداشتن وحرف هایشان غیر منطقی هست وهیچ کس در دنیا قبول ندارد.واصلا جای بحث ندارد ومعلوم است که واقعیته.
نازی ها تازه رمان هیتلر به این افتخار می کردند.ونباید اکنون پنهانش کنند وباید به حقیقت معترف باشند مثلا امپراتوری روسیه الکساندر سوم نیز به یهود ستیزی افتخار می کرد اما نیکلای
دوم این یهود ستیزی را کاهش داد وخاطیان را دستگیر واعدام کرد. ولی زمان الکساندر سوم پدرش این موضوع را افزایش داد ومی گفت:
فراموش نکنید که یهودیان بودند که مولای ما مسیح را به صلیب کشیدند(الکساندر سوم)
خوش حالم از اینکه عوام مردم یهودیان را می زنند گرچه نمی توان این عمل را مجاز شمرد(الکساندر سوم)
یک سوم یهودیان روسیه می بایست دینشان را تغییر دهند یک سوم دیگر در صورت عدم پذیرش باید از روسیه بروند ویک سوم باقی که دو شرط اول را قبول نمی کنند باید کشته شوند(این گفته ای از مشاوران الکساندر سوم است)
نقل قول: کلا هلوکاست دروغی بیش نیست!
تازه آخر شما شاهد ظهور دوباره شوروی خواهید بود!
ملوسک جان نمی دونم کامنتت رو سپاس بزنم یانه؟؟؟؟؟؟



