11-04-2012، 21:13
نقل قول: خوب این بیش تر شبیه داستان است.
خوب شورا رو کی باید انتخاب کنه؟
اصولا اگر انتخابی از سوی مردم نباشد قدرتمندان جامعه شورا را تشکیل می دهند.
و این باید، یابد هایی که شما درباره شایستگی می گویید در حد حرف است و اصول محکمی ندارد.
مثل این است که بگوییم پلیس را برداریم چون که مردم باید خودشان خلاف نکنند ولی متاسفانه هیچ جا این طوری نیست
جناب صابر داستان نبود.کم لطفی نکنید.من یک حکومت ایده آلیستی رو توضیح دادم.
من اصول یک حکومت ایده آلیستی رو گفتم وبه نظرم شورا رو باید افراد شایسته ودارای تحصیلات بالا اداره کنند ودر واقع کسی درراس قدرت
نباشه وحقوق ها یکسان باشد وبرابری نیز بین همه باشد اونوقت اون حکومت ایده آلیستی سوسیالیستی که گفتم به نتیجه میرسه.مردم نقش
مستقیمی نباید در شورا ایفا کنند وفقط با سواد ترین مردم می توانند برای شورا کاندید شوند وشورا آنها را تایید یا رد تایید صلاحیت کنند.در واقع کسی
راس شورا نباید باشد وشورا نباید رئیسی داشته باشد وهمه باهم برابر باشند.فقط یک دبیر شورا باید باشد که شورا را منظم وبر طبق قوانین
نگاه داردوطوری عمل کند که شورا از حیطه قانونی خارج نشود. واختیارات او محدود ودر همین اندازه ها باشد ودبیر را شورا از بین نخبگان شورا انتخاب کند
نقل قول: و این باید، یابد هایی که شما درباره شایستگی می گویید در حد حرف است و اصول محکمی ندارد.اصولش این است که شورای مذکوری که گفتم حکومت شایسته سالاری باید باشد وپلیس مخفی که عرض کردم وظیفه تحقیق در مورد
شخصیت وتحصیلات و... اعضای شورا وشخص اول انتخاب شده وشناسایی نخبگان را دارد وکلی فضا سازی برای جرب نخبگان می کند.
تنها چیزی که بالاتر از شورا در این حکومت است قانون است.