30-07-2013، 0:12
(30-07-2013، 0:09)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه :|
(30-07-2013، 0:00)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه مغزی هم داری؟-_-
(29-07-2013، 23:59)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بلک دویل اهل مشاعره؟
الآن اصلن حضور ذهــن ندآرم!!=/
ک حضور داشته باشه؟|:
(30-07-2013، 0:05)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمت چیه ؟|:
اوکی
اگه با ستی مشکلی داری
میگم ستاره
سلام
چرا من نمیشناسمت =/؟
(30-07-2013، 0:06)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جو گیر-_-
what the fuck? :|
ب قول دوستم اوکی باووو
فهمیدیم گنده لات ترونی|:
(30-07-2013، 0:06)SHERMION نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون ور اعصاب می خواد-_-
(30-07-2013، 0:04)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2013، 23:56)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر کی هسی من ستاره ام=)
نه ستی
اون نیستم
سلام=)
(29-07-2013، 23:57)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آهع=)
(29-07-2013، 23:50)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مامانم داره قرعـــــآن می خونه....
داداشم بیرونه...
آبجیم داره با دوسش حرف می زنه...منم چت می کنم...هع..
بآهآم بزر =)!!
اَگجآیی؟؟
ابرومونو بردی|:
مَ دَرِ خونه هسم|:
خو بسه|:
چ خبر؟|:
(29-07-2013، 23:58)SHERMION نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سارا دلم برات یخمک شده بود ♥|::|
پووووووف
اونور که ج نمي دي
سريع قايم ميشي مياي اينجا-_-
دیدم ج ندادی نیم ساعت منتظر شدم دوییدم اومدم فلش -_-
(30-07-2013، 0:06)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهشتی11-___-
(30-07-2013، 0:04)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نازنین رو هم میشناسم
منو!!
نقل قول: آهع=)
ابرومونو بردی|:
مَ دَرِ خونه هسم|:Big Grin
خو بسه|:
چ خبر؟|:
دآدآشت کدوم هیآته؟؟
-_-