11-04-2012، 22:08
نقل قول: برای این که راهکاری برای تضمین شایسته سالاری شورا نداره و فقط داستان می گه.
می گه شایستگی شاه رو شورا می گه. شایستگی شورا رو کی می گه؟ می گه پلیس می گه! خوب پلیس کی برپ تظارت داره؟ و اصولا یه جواب از این شاخه به ان شاخه پریدن جواب شما می شه که پایه و مولد اصلی نداره و یه حلقه گم شده داره و اون هم انتخاب مردم است که حلقه گم شده این زنجیر است.
این مسئله خیلی ساده است و فکر می کنم شما به سادگی بتونین اینو درک کنین
حکومتی که گفتم یک حکومت زنجیره وار هست.در واقع شورا بر پلیس نظارت داره,پلیس بر شورا.وهمین طور همه به هم مرتبطند ویک سیستم
ونظامی رومی سازند وهیچ طبقه ای بالاتر از طبقه دیگر نیست یعنی شورا بالاتر از پلیس نیست وپلیس بالاتر از شورا نیست وهمه به هم زنجیره
وار وصل هستند.انتخاب مردم هم به صورتی که گفتم یعنی فرد نخبه مردم فقط می تواند در شورا کاندید ود تا شورا صلاحیتش رو تایید کنه ومردم
اختیارات بیش تری ندارند چون صلاحیت اختیارات بیش تر ندارند چون عامه ی مردم کاردان وکارشناس نیستند ونباید دخالتی کنند.دخالت مردم فقط در حد کاندید شدن افراد نخبه شان وتایید صلاحیتشان است.ومی توانند مشکلات خودرا به گوش شورا با نامه و... برسانند.
در واقع سیستم یک حکومت موقتی است برای رسیدن به مرحله بعد جامعه ویک سیستم اصلاحگر است.