نقل قول: اگه اینطوره هر حکومتی فاسد حساب می شود!!!!!!!!!!!!!!امکان دارد به قول شما فاسد شود ممکن است شورا وپلیس و... با هم تبانی کنندخوب معلوم است که هیچ حکومتی رو نمی شه صد در صد از فساد دور دانست.
ونادرست عمل کنند ونتوان کاری کرد یا شورا فک وفامیل هایش را با پارتی بازی بیاورد وبه پلیس رشوه دهد در این صورت کشور به شیوه بدی به
فساد کشیده می شود.در این صورت هیچ حکومتی از فساد مصون نیست.
ولی نکته اینه که راهکاری برای اصلاحش وجود داشته باشه و اون انتخابات مردم است که حکومت رو اصلاح می کنه اگر خوب عمل نکرد(یعنی بهبود می ده و اصولا فلسفه انتخابات مردمی این است).
ولی در تئوری شما هیچ راهی برای نجات نیست و یک سیستم بسته است که امکان فساد درش زیادتر است و همچنین راه نجاتی ندارد.
و تنها راهش انقلاب و متعقبا داغون شدن مملکت، کشتار مردم و عقب افتادگی می باشد.
نقل قول: اون وسطی یک روانشناس معروفه که از اردوگاه ها زنده مونده ویکی از شاهدان نورنبرگ بوده وجنایات نازی ها را فاش کردهخوب چه ربطی داره که ریشش نریخته؟! (اصلا ربطی داره؟)
اها شما می گی اونا می خواستن یهمدیایی که از گرسنگی و تشنگی ببرن تو اتیش زنده بسوزونن سلامت روانی داشته باشن!!!!
الان داری جک می گی؟؟؟؟

علاوخ بر این موهاشون هم نریخته و یعنی فقط ریششون ریخته؟؟!!
موهاشون و کوتاه کردن و مشخصه که نریخته.(یعنی علاوه بر ریش موهاشون رو هم فرصت داشتن کوتاه کردن)
اگه نگاه کنین طرف، ریشاشو زده براش خط ریش هم قشنک گذاشته!!!

نکته بعدی اینه که اگر به ادم اب نرسه صرف مدتی خیلی کوتاه می میره و اون قدر زمان نمی بره که این طور همه بدنش پوست و استخوان بشود.
نکته دیگر این است فردی که چند روز غذا و اب نخوره(مخصوصا اب) رو زمین دراز می شه و توان نشستن ندارد چه برسه به این که با چشمانی باز بشینه وایسته عکس دسته جمعی بگیره!!!
این سوالاتی است که بی جواب مانده است.
نقل قول: کشور سوئیس مشابه حکومتی است که گفتم منتهی دموکراسی وآزادی وجود دارد ومردم اختیارات بیش تری دارند وحکومتی بی نظیر وصلح طلب وعالی دارند به طوری که بیش از 200 سال از جنگ دور مانده اند وعالی بوده اند.سوئیس که خودش مجلس (پارلمان) داره و مشابه حکومتی است که بنده گفتم و نه شما.

تئوری شما منسوخ و از رده خارج است و در عصر حاضر کاربرد ندارد!