(31-07-2013، 9:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2013، 9:20)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه هَنوز جوجَست بِزآر خُروس بِشه میکُشَمِش ...
(31-07-2013، 9:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2013، 9:15)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خِیلی بَده ..
من اگه جات بودم اینقد عرفانو میزدم تا جونش دراد........
عرفان
چطور میتونی اینقد بدجنس باشی؟
میخوای بمیری؟؟؟الان میکشمت......
هَر وَقت که میبینَمِش میخوآم چآقو بَر دآرَم سَره جوجَشو بِبُرَم ...
وَلی دِلَم نِمیآد ..
مگ ازت کوچولو تره که دلت نمیاد؟
خُ پَ کشتیش بگو!
من زیاد اهل خشونت نیستم!
ولی عاشق انتقام گرفتنم!

(31-07-2013، 9:22)Amir BF نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2013، 9:14)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هههه
(31-07-2013، 9:11)Amir BF نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2013، 9:08)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..
(31-07-2013، 9:07)Amir BF نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بچه ها!
.
.
.
.
.
بابا سوپرايز...!
تو چرا از وقتی نویسنده شدی انقد کم پیدایی؟
اینم واسه قشنگی!!
دستتون درد نكنه....
اصلا حوصله فلش خور ندارم
برام خز و تكراري شده!

فروزن بکس عضوی؟