31-07-2013، 12:46

سمیر نصری، هافبک منچسترسیتی، با ستایش از مانوئل پیگرینی، اعلام کرد که از کار کردن زیر نظر این مربی فرانسوی لذت می برد.
پیگرینی به تازگی جانشین مانچینی در منچسترسیتی شد و نصری او را با ونگر مقایسه کرد.
ستاره فرانسوی به خبرنگاران گفت:" شرایط در حال حاضر خیلی خوب است. او با همه بازیکنان صحبت می کند و این برای همه بازیکنان خوب است که بدانند او دقیقا چه می خواهد و چه کار می کند؛ اینکه این کار خوب است واین کار خوب نیست.
آنچه من در مورد او دوست دارم این است که او در مورد مسائل خارج فوتبال هم صحبت می کند. اینکه زندگی چطور است و مسائل دیگر. برای یک مربی درک کردن این مسائل، مانند یک روانشناس، خیلی مهم است.
او اندکی شبیه آرسن ونگر است؛ بخشی از تمریناتش و همین طور شیوه کاری اش. تفاوت بین او و بقیه مربیانی که با آنها کار کرده ام این است که او در تمرینات خیلی حضور دارد. وقتی شرایط خوب پیش نمی رود، او ترسی از متوقف کردن تمرین ندارد."
سیتی در تابستان فرناندینیو، نگردو، ناواس و یووتیچ را به خدمت گرفت و نصری در مورد خریدهای جدید باشگاهش گفت:" من می توانم بیشتری در مورد فرناندینیو صحبت کنم زیرا او از روز اول تمرینات اینجا بوده. او بازیکن واقعا خوبی است و کمی خجالتی زیرا نمی تواند خیلی خوب انگلیسی صحبت کند اما بازیکن خوبی است.
نگردو هم بازیکن باکیفیتی است؛ یک مهاجم خوب. برای او و ناواس سازگار شدن با تیم راحت تر است زیرا ما بازیکنان اسپانیایی دیگری هم داریم.
یووتیچ هم تنها دو بار با ما تمرین کرده. فکر می کنم سازگار شدن با تیم برای او هم آسان باشد زیرا بازیکن خوبی است و ما به شیوه بازی او علاقه داریم."