13-04-2012، 10:16
نقل قول: زمان هیتلر اصلا روسیه ای وجود نداشت که من بخواهم ضدش بگم.بعد امپراتوری روسیه سیاست یهود ستیزانه داشت وبا یهودیان سخت برخورد می کرد اما کار نازی ها خیلی زشت ووحشتناک بود.اون قدیم روسیه فعلی است این رو هم من باید به شما توضیح بدم؟؟؟
نقل قول: این چه حرفی است من کلی کتاب ومستند در مورد نیکلای دوم خواندم.مردم تزار را دوست داشتند واورا حامی خود می دانستند ووقتی استعفا داد تمام روستانشینان می گفتند حالاداری داستان می گی باز.
که تزار نداریم چه بر سر ما خواهد آمد.بعد شما کدام کار نیکلای دوم را دیکتاتوری می دانید؟. انقلاب روسیه رو هم یک سری
کارگر فریب خورده که توسط لنین آلت دست شده بودند بوجود آوردند ومذهب ومردم وملیت را نابود کردند.انقلابیون روسیه همه کافر بودند.
همین پادشاه با بی کفایتی خود باعث نارضایتی و انقلاب مردم شد. با دیکتاتوری خود و گوش ندادن به حرف مشاوران خود موجب اعتراض مردم اعتراض و قیام ان ها شد.
بقیه تحلیل های شخصی شماست.
نقل قول: ژاپنی ها به چین و آمریکا و هزار جا وحشیانه حمله کردند.وبدون اعلان جنگ حمله کردند.اما نیکلایی دوم به کره حمله نتکرد بلکه با کوتا واستعمار وبدون خونریزی داشت تصرفش می کرد(اونهم به تحریک ویلهلم دوم)وقتی میری یه کشور رو می گیری یعنی بهش تجاوز و حمله کردی.
توضیحاتم دادم:
که او با لباس دوست رفت و از پشت خنجر زد و علاوه بر وحشی بودن ادم رذل و منافقی هم بود.
اها شما می گی قدرت تضمیم گیری و عقل کاملی هم نداشت و مثل بچه هر چی بهش می گفتن گوش می داد و این هم نشان از بی کفایتی او دارد.
نقل قول: کدوم قسمتش هست؟لینکش رو بذارید.اگر هم اسرائیلی بود فیتلر می شد تا وقتی فیتلر نشده بر طبق قوانین جمهوری اسلامی مجاز است.این سایت کلا برای حمایت از اسرائیل است.
ضمنا بسیار کم بازدید و غیر معتبر می باشد.
در مورد فیلترینگ هم یه شما توضیح دادم.