01-08-2013، 22:30
(01-08-2013، 22:19)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه که بعضیا دارن:97:
(01-08-2013، 22:16)D-: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بَعله بَعله اَز هَمون اَوَل بآیَد میفَهمید ..
(01-08-2013، 22:09)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2013، 22:06)D-: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بآیَدَم طَلآق میدآدی خُب ..
(01-08-2013، 21:57)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بعضیارو طلاق دادم.نه جواب پیامامو دادن نه مثه یه زنه خوب اومدن اونجا که شوهرشون گفت
اِاِاِاِ جِدی چه خوب شُد .. پووف ... :///
خوب کَرد جَوآبه پَیآمآتو نَدآد .. آفَرین بِهِش ..
پس دیگه رجوع هم نمیکنیمااااا.بهش بگو خلاصه در جریان باشه.
که اِاحسآس نَدآری...
اول با مهربونی اومد جلو خامم کرد
.gif)
منم که ساااااده فکر کردم دوسم داره ولی نگو
.gif)
به اون بعضیا بگو دفعه آخرشون باشه با مرد غریبه حرف میزنناااا.رفتم صفحه های قبل رو خوندم.چشمت روز بد نبینه.زن من باید خانوم باشه :ag54:
اون یکی زنمو ندیدی؟:vil: