02-08-2013، 0:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-08-2013، 0:18، توسط ♥ Sky Princess♥.)
(02-08-2013، 0:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: زهر مار نخند شکلک گریه بذار من ناراحتم
میری جهنم؟وای چه گناهی کردی اونو دیدی.
امیررضا این تارا رو هم راه بده و نام وبلاگ رو ویرایش کن که تنها درباره ی بازی های من و تو نباشه چون خیلی مسخره میشه. خودمون همش باید بریم بخونیم
هــــــــــــــــــــی نمک به زخمم نپاش

ولی جدا از صحنه هاش اهنگش قشنگه

(02-08-2013، 0:17)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو فرستادن قاضی بدبختم کردن
(02-08-2013، 0:11)♥ Sky Princess♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2013، 0:10)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچه های مردم حقشون بود
(02-08-2013، 0:08)♥ Sky Princess♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2013، 0:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای این که تنهاست خونه؟؟؟
تو تنها بشی پارتی راه می اندازی، نه؟!
این همینطوریش هیچ کس خونه نیس هیکی از دوستاشم نیسآهنگ میذاره با صدای بلند بعد از اونور هنجره ی خودشم با جیغ و داد کردن پاره میکنه دیگه چه برسه به پارتی کشور میره رو هوااا
بله اونوقت تو مدرسه پدر مارو در میورد به بچه های مردم گیر میداد
من با این مثبت بودنم
دوبار منتظر سعادت بودم که بیاد هی این لعیا وفهیمه ب من گیر میدادن برو تو کلاس
سال بعد مدرسه در چنگاله منه
ولی حیف تو نیستی

(02-08-2013، 0:15)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پــــریا-___-
من دختر ب این خوبی:>
کی ب دختر مردم گیر دادم؟؟؟:>
فرید!
پارتی بگیرم تورم دعوت میکنم:>
من چیییییییییییییییییییی؟