امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواب تخیلی(جالبه بیایین)

خواب دیدم عشقم با پدرو مادرش دعوا کرده و از خونه زده بیرون ومن و بابام از خونه در اومدیم که برا بابام سیگااون وقت دیدیمش دیدیم کارتن خواب شده آوردیمش خونه واون یک ماهی پیش ما موند اون یک ماه رو ما باهم درباره تمرین لچک گلی باهم رف زدیم وبعد یک ماه بهم گفت که اولین باری مت عاشقت شدم می خوام بیام خواستگاری ولی ارم گلو ی بخرم منم گفتم من بهت پول می دم پول کت شلوارت رو هم می دم ولی به شرتی که نزنی زیر عاشقی و باهم بریم برات وار بگیریم ما رفتیم کت شلوارو یگرفتیمورفتیم تویه رستوران نشستیم وباهم کمی حرف زدیم ومن هم بهش گفتم که از 10ساله گیم عاشقت شدم وتاحالا هم عاشقت بودم وهستم بلاخره شب شد واون اومد خواستگاری وپدرو مادرم هم قبول کرد وپدرم گفتکه برات هم خونه میخرم هم شین وهم یه مغازه ماشین فروشی بهت می دم که برینو راحت  ولی اینارم به نامت نمی زنم اینارو به نام دخترم می زنم وبرای تو هم این اینهارو میخرم وبه نامت میزنم خلاصه ماعروسی کردیم و بچه دارهم شدیم(ولی میدونین جای غم ناکش کجاست؟crying
اون جا که بعد انتخاب کردن اسم بچمون مادرم بیدارم کرد برای نمازcrying
crying
تورو خدا سر سفره افطاری که روزتونو باز می کنین دعا کنین منم به عشقم برسم ماجرای دوستمم مثل منه ولی از شانس خوبش اون به عشقش رسید
هرگز به دیگران اجازه نده قلم تو را در دست گیرند ...دفتر سرنوشتت را ورق بزنند... خاطراتت رو پاک کننن

و در پایان بنویسند . . .قسمت نبود . . .
 سپاس شده توسط รђคг ، دختر شاعر ، TARA* ، Berserk
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - وفاورها - 03-08-2013، 14:30

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  متن آهنگ حالا وقت خواب نیست علی سورنا
  میخوام عشقمو به شما ثابت کنم ...بیاین تو خیلی جالبه .. سپاسم میدم اقا قبول بیا تو...
  متولد چه ماهی هستی؟بیا جالبه
  آدمک داستان شما!!(ادمک بکشید تا به حرکت دربیاد!!!خیلی جالبه!)
  کدوم ماهی؟بدووووبیاااا جالبه
  عکسی از اتاق خواب الناز شاکردوست✿
  بیایین و اسم دختر پسر از پ بگین لدفا
  دیشب یه خواب خیلی خنده دار دیدم
Video علی پوراحمد با فیلم علمی تخیلی Towards The Future به هالیوود می رود + بهمراه تصاویر
  چرا در خواب عرق می‌کنیم؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان