03-08-2013، 15:20
(03-08-2013، 15:01)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا چرت و پرت میگی؟من هم اخبار ایران و هم اخبار اونوریارو نگاه میکنم و همشون هم از طرف مقابل بد میگن من چندتا کتاب خوندم البته چندسال پیش و همینطور از چندین نفر پرسیدم از شما که خیلی بهترم که بدون هیچ تحقیقی فقط میاید از رهبر دفاع میکنید
این جواب همه ی اون هایی که می گن به ما ربطی نداره من مسلمونم نمی گم مسلمون واقعی ولی دلم می خواد مسلمون باشم و خودم رو مسلمون می دونم
تو دین اسلام هم دفاع از مظلوم در برابر ظالم واجبه واجب
(03-08-2013، 12:15)Moji Viper نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.می شه منابعش رو بگین
بله داش ارین اونوقت نگو مجتبی این حرفا چیه
با 3/6 میلیار دلار میدونی میشه چکار کرد
چقدر کارافرینی میشه کرد چقدر جون میرن سر کار
والا ما از خدامونه ببرنمون فلسطین
(03-08-2013، 11:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناراحت نشین ها ولی فکر نمی کنم شما هم به جز یه سری سایت ها ی ضد جمهوری اسلامی و قلسطین این مطالب رو جای دیگه ای خونده باشین
کاشکی به جای این که فقط برید حرفای حکومت اسلامی رو گوش کنید یکم میرفتید درموردش تحقیق میکردید.
100هابار اخبار 20:30 اون رقم هارو و همچنین خیلی بیشتر از اون رو به صورت رسمی اعلام کرده و همچنین با افتخار حرف زده دیگه اونوریا رو که قبول نداری اخباره خودمون رو که قبول داری
تو دین اسلام گفته شده اگه مردم کشوری دارن میمیرن باید از بیت المالش به کشورای مظلوم کمک شه؟حتی پیامبرتونم از بیت المال مکه و مدینه برای کشوره خودش استفاده میکرده نه برای کشورای بغلیش