امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلسطین تا فلسطین(عکس)

(03-08-2013، 15:32)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بدون علت از رهبرم دفاع نمی کنم این یک 
دو خوب جناب آقا آیدین من هم می دونم هر دو طرف از طرف مقابل بد می گن جمهوری اسلامی هم نمی آد قربون صدقه ی اون ها بره ولی می خوام بدونم فلسطینی ها از رو اختیار فروختن؟
اصلا شما مطمئنی که همشون فروختن؟یا یه سری هستن که فروختن 
اصلا همه هم فروخته باشن نوار غزه چی اون رو چرا همش بمب بارون می کنن ؟
من بدون علت حرفی نمی زنم اصلا هم خوشم نمی آد که بخوام  الکی به دشمنم توهین کنم حتی سر این موضوع با خیلی ها هم دعوام شده ولی اهل این نیستم که بخوام بدون علت کسی رو محکوم کنم 
من هم شنیدم که تو اخبار کمک های دارویی و پزشکی یا حتی تسلیحات جنگی فرستادن واسه سوریه یا حماس یا حزب الله لبنان ولی راستش من نشنیدم که کمک مالی فرستاده باشن یا کمک انسانی نمی گم کمک انسانی نیست چون به قول شما رهبرم که من الکی ازش حمایت می کنم هم گفته که تو جبهه ی جنگ با اسرائیل ما تو خط مقدم هستیم و هیچ ترسی هم نداریم که بگیم ما کمک می کنیم ولی من نشنیددم یا ندیدم که به کسی که بره به فلسین کمک مالی کنن فقط یه سری شنیدم آأم می ره فلسطین یا این جور جاها اونهم از طریق سپاه قدس که به این راحتی ها نیرو نمی گیره تازه اون هم دستن و پا شکسته تکذیب شده ولی تو این یه مورد می شه حدس زد که یه خبر هایی باشه یعنی ایران فرستاده باشه ولی این پول هایی که شما می گیمن رو من نشنیدم (شاید باشه ولی می گم من نشنیدم )اگه منبعی هم دارین بگین من می بینم فقط لطفا فیلتر نباشه چون من متاسفانه فیلتر شکن ندارم 
ببین من از رهبرم حمایت می کنم چون دارم می بینم که مثل فقیر های جامعه داره زندگی می کنه وقتی بهش حق امام می دن پولی که می تونه واسه خوش خرج کنه می فرسته سیستان بلوچستان یا می ده واسه آزاد شدن زندونی ها 
وقتی همه واسه مسئولیتشون حقوق می گیرن من دارم می بینم که اون یه ریال هم حقوق رهبری نمی گیره و خرج زندگیش هم از اجاره ی یه خونه ی زمان قبل از رهبری داره در می آأ
عزیزم برو درمورده فلسیطین خواهشا خواهشا خواهشا چندتا مقاله از توی {نت،کتابخونه،پرسش از افرادی غیر از قماش خودتون}پیدا کن و بخون ازت خواهش کردم و تا نخوندی در اون موارد بحثی نمیکنیم
ببین قیمت همون غذاها یا داروهارو و همچنین کمک های مالی و کمک های نظامی رو بارها و بارها اخباره 20:30 اعلام کرده.مخصوصا زمان سونامی ژاپن چندهزارتن از ایران برای ژاپنی ها غذا فرستادند اونم با این قیمتای الان میخوام بدونم اونا هم اگه واسه ایران همچین اتفاقایی بیوفته دست به کار میشند؟

ببین یک قاننفر توی مملکت من هستش که بالاترین شخص در مملکتمه که:2قوه از سه قوه ی کشور رو افرادش رو ایشون انتخاب میکنه و یکی از این دو قوه هم کاندیداهای انتخابات رو انتخاب میکنه و بعد هرسال هم میگن که انتخابات از ساله قبل پاک تر و بهتر بوده و اون قوه ی مجریه هم روابطش رو با دیگر قوه ها رهبر تنظیم میکنه و بدون اجازه ی رهبر اصلا نمیتونست قانون هدفمندی یارانه هارو اجرا کنه و بعد از این همه بدبختی مردم رهبر به تازگی گفته که مردم وضع زندگیشون خراب شده قربونه این رهبر بشم
 سپاس شده توسط M.H2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - AyDiN.S - 03-08-2013، 16:53

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان