اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

همچین شوهر باوفایی آرزوی هر دختریه (+ عکس)

#1
مردی به نام سلیم رخروخ در سال ۱۳۷۵ با این زن ازدواج کرده و حاصل زندگی مشترکشان یک فرزند است.
همسر این مرد به دلیل مرگ والدینش به فاصله ۲۰ روز از یکدیگر به بیماری فلج دچار شد و از آن روز تاکنون قادر به حرکت و تکلم نیست.
یک مرد ۴۰ ساله الجزایری به دلیل فلج‌شدن همسرش او را تاکنون به مدت ۵ سال حمل کرده است. این مرد شبانه‌روز، خود را در خدمت همسر معلول خود قرار داده و حاضر نیست زنی دیگر بر همسر خود ترجیح دهد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همچین شوهر باوفایی آرزوی هر دختریه (+ عکس)
ین مرد که سرایدار یک مدرسه بوده و در یک اتاق با همسر و فرزند خود زندگی خوبی را سپری می‌کرده اینک هر روز صبحانه را برای همسر خود مهیا می‌کند و وقتی برای کار بیرون می‌رود خود را موظف می‌داند که مرخضی گرفته و به خانه بازگردد تا خانه را تمیز و ناهار را برای همسر خود آماده کند.
او نه تنها غذا را برای خود و همسر و فرزندش آماده می‌کند بلکه غذا را در دهان همسر بیمار خود می‌گذارد چرا که او قادر به غذا خوردن نیست.

سلیم علاوه بر این کارها، داروی همسرش را نیز باید سر وقت بدهد. او روزی دوبار به خاطر غذا و دارودادن به همسرش مرخصی می‌گیرد و دوباره به کارش باز می‌گردد.
این مرد می‌گوید شبها به طور میانگین سه الی چهار بار بیدار می‌شود تا همسرش – که قادر به غلت‌زدن نیست – را این پهلو و آن پهلو می‌کند تا زخم بستر نگیرد.

او می‌گوید: در این سالها بارها متوجه شدم که همسرم درحال درد کشیدن است اما به خاطر اینکه خواب هستم و برای رعایت حالم، مرا بیدار نکرده است.
پاسخ
 سپاس شده توسط ferya ، "سارا" ، Sieiry ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ ، مهدی8 ، Ð E Z I Я E ، سودی ، RєƖαx gнσѕт ، elnaz-s ، فانتا ، M.H2 ، radmehr rad ، ♥h@di$♥ ، sara1112 ، ```FATEMEH``` ، PARIA33 ، girl of sky ، shahad ، PROOSHAT ، دلبر شیطون
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
همچین شوهر باوفایی آرزوی هر دختریه (+ عکس) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 05-08-2013، 16:14

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اگه شوهر داشتی و...
  دو نوع شوهر شناسی (طنز)
  شما همچین آدمی رو تو زندگیتون دارین؟
  واقعا همچین زنایی پیدا میشن؟فاجعه است
  عکس وقتی زن یا شوهر مجازه در بغل کس دیگه ای بخوابه طنز+18خخخ
Bug فقط برای همین امشب، تصور کنیم که زن و شوهر هستیم*طنز*
  تا حالا تو عمرت همچین جیگر خوشتیپی دیدی ؟!
  اقدام خنده دار کشاورزی که در آرزوی یک لامبورگینی بود
  هدیه ی شگفت انگیز عروس به مادر شوهر
  داستان و ماجرای ترسناک واقعی رستوران مردگان (روح و جن 18+)اتفاق عجیب برای زن و شوهر د

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان