09-08-2013، 12:21
(09-08-2013، 12:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این جا خیلیا سعی می کنن فهمیده رفتار کنن ولی تو واقعا شخصیت فهمیده و بالغی داری برای همینه ازت خوشم میاد خودتی سعی نمی کنی شخصیته دیگه ای باشی
(09-08-2013، 12:11)parnia tajik نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اره ولي خاله شدن جديد بود بهت نمياد پسرباشي تومیشه بگی چرا؟! ریش و سیبیلم تو حلقتآدم خودمونی بشه با دخترا میشه دختر؟! باشه پس شما رو جدا میکنم از لیست و باهاتون مانند یک حاجی گفتگو میکنم آبجی.
منظورم ضاهرت نيس آقا فريد ذاتته كه روحيته تا الان فك ميكردم هيچكس از ادبواحترام متانت به تونميرسه
خودموني شدن چه ربطي داره تويه آقايي درسته ولي بعضي وقتها .......
بيخيال من شبيه مامان بزرگا حرف ميزنم سوتفاهم نشه يه سريا كه نميتونن دركنن حرفافمو......بازم بيخيال
اومدن اينجا فقدشده تضعيف روحيه
تظاهر نمی کنی تو رفتارت این خیلی خوبه
[/quote]
مرسي عزييزم لطف داري من تنها چيزي كه برام مهمه احتراموشخصته غروره آدمادس اينجا به آدم يه چيزايي ميگن ولي خب مني اعدادارم بايد كنترل شده باشم من تاجايي كه تونستم به همه احترام گذاشتموميذارم وخواهم گذاشتنم
چون آدما خوشون احترام بايد واسه خوشون احتراموميخرن ما اينجا قراره چندلحظه خوش باشيم جبهه گري وكينه توزي واقعا بعيده

بازی آنلاین
آپلود عکس

آدم خودمونی بشه با دخترا میشه دختر؟! باشه پس شما رو جدا میکنم از لیست و باهاتون مانند یک حاجی گفتگو میکنم آبجی.
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)