(10-08-2013، 21:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: درضمن آقا فرید مگه بی حجابی موجب تکنولوژی وپیشرفت میشه؟!
حالا ی سوال از شما میپرسم.چرا خارجی هایی که مسلمون میشن با حجاب میشن؟
چی میگی!؟ من درباره ی فرهنگ و داد و ستد فرهنگی میگم تو میگی پیشرفت و تکنولوژی!؟ خانوم دو تا کتاب بخون سپس بیا بپیچ به پر و بال ما.
یک روند کاملا عادی هست. دنیا به سمت لیبرالیسم و سکولاریسم میره.
چه پیوندی داره که چرا اون ها با حجاب میشن!؟ اون ها به یک چیزی ایمان آوردن. همین. هیچ مسلمون واقعی ای متوصل به زور نمیشه تا دیگران هم حجاب داشته باشن یا تحقیر نمیکنه بی حجاب ها رو.
amir bf منظورش این بود که بعضی از ادم ها که این جا هم دیده شدن ادم هایی که حجاب ندارن رو تحقیر می کنن. ب اون بعضی که گفته دقت کنید سپس بهش اعتراض کنید
این شمایین که میگین دنیا در حال دگرگونی هست.
اوففففففففففففففففف شما اصلا حرف منو نمیفهمین.

(10-08-2013، 21:06)☼ سلنا 1380 ☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاملا با حجاب مخالفم دلم میخوا اونایی که ادعا ی با حجایب میکنن رو بکشم === زن باید ازاد باشه- وقتی بیرون میره موهاش باز باشه
حجاب چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو یی که میگی حجا حجاب خودت با حجابی ؟ مومنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا میای سایت و عضو میشی ؟ و کارا ی دیگه میکنی ؟ پس حرف اضافه نزن حجاب مزخرف ترین موضوع تو دنیاست
کسی به شما توهین نکرد خانوم.
هزاران بار گفتم الانم میگم هر کسی عقاید خودشو داره.من نه به عقاید شما توهین کردم نه به ظاهرتون.
بعضی ها بحث الکی میکنن.

(10-08-2013، 19:59)Beauty Jus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شماهم ظاهرا به چیزی نتونستین گیر بدین به عکس مطلب گیر دادین.
ربطی به چادر نداره هرکی دلش پاک باشه خودشم پاکه حالا چه با چادر و چه بی چادر خیلیا چادر سرشون میکنن ولی دلشون که سهله خودشونم معلومه نا پاکن به نظر من هرکی واقعا دوس داره پاک باشه پاکیشو به دس میاره چه با چادر چه بی چادر چادر فقط یه وسیلست چیز اجباری هم نی هر کی یه جور میگرده منم موافقم نباید عکس اون دخترارو بذاری حجاب ندارن درس عبرت ما نیستن که
چادرم باشد مرا معیار ایمان و شرف
همچو مروارید زیبایم درون یک صدف
دید نامحرم نیفتد لاجرم بر سوی من
افتخارم باشد این ، زهرا بود الگوی من
مدعی گوید که چادر یک نشان فانی است
من ولی گویم که با چادر تنم اسلامی است
مدعی گوید که با چادر کلاست باطل است
من ولی گویم که ایمانم ز چادر کامل است
مدعی خواهد مرا بی دین کند با لفظ دوست
چادر من همچو تیر زهرگین ، بر چشم اوست

همچو مروارید زیبایم درون یک صدف
دید نامحرم نیفتد لاجرم بر سوی من