12-08-2013، 11:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-08-2013، 11:58، توسط bela vampire.)
(12-08-2013، 11:54)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی شما اصلا باعث ناراحتیه من نمیشی و اینو فهمیدم که اصلا جنبه ندارین.
نقل قول: سلام به همگی.این اقا حمید رضا که همیشه تو گفنگوی ازاده.ببخشید من تا الان فیسبوک بودم الان اومدم :|
در ضمن نمیدونستم بودنم باعثه ناراحتیه شما میشه :|

(12-08-2013، 11:55)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون دیروز آشتی کردیم.
(12-08-2013، 11:54)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: سلام به همگی.این اقا حمید رضا که همیشه تو گفنگوی ازاده.ببخشید من تا الان فیسبوک بودم الان اومدم :|
در ضمن نمیدونستم بودنم باعثه ناراحتیه شما میشه :|
نقل قول: زنبور خودتی من شیوامببخشید
اسمه قشنگی داری ^_^
نقل قول: خوب هستیدسلام
میدونم
(12-08-2013، 11:54)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-08-2013، 11:53)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره فهمیدم.
(12-08-2013، 11:50)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همگی.این اقا حمید رضا که همیشه تو گفنگوی ازاده.
سلام ملی خوبی نفس همین الان رفت
اوضاع چطوره؟/