14-08-2013، 18:01
(14-08-2013، 17:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2013، 17:53)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام
صادق سلام
(14-08-2013، 17:55)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حوصله ندارم...
سلام صادخ:|
برو صندلی داغ ازم سوال کن:||
(14-08-2013، 17:56)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مریم ها لطفا دعوا نکنید!!
(14-08-2013، 17:51)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2013، 17:48)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2013، 17:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دفعه بعد نبینم دعوا کنی ها آبجی!!
هع
جآن؟! :|
دوستای منو اذیت نکن
لدفن
کاریت نداشتن که تو هم به پرو پاشون نپیچ . .
هروقت بهت ازاری رسوندن بات کاری داشتن تو هم اذیتشون کن اونوقت من خودم میام
طرفتو میگیرم ولی وقتی میبینم که اونا کاری نکردن تو ی نموره نسبتشون زیاده روی
کردی نمیتونم بینم . .
اینو دوستانه گفتم دوس ندارم حرفمو بد بگیری من یه عنوان ی دوست اینو بت گفتم اجی . .
هیشکی هیشکی رو اذیت نمیکنه تا من اینجام!!
فک نمیکنم ما با هم دعوایی کرده باشیم من فقد ی چیزی بهش گفتیم مشکلیه عایا؟