14-08-2013، 18:26
(14-08-2013، 18:20)shahnam23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2013، 18:15)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تاحالا فك كردي بروسلي رو كي كشت بد بخت موقع جون دادن بهم گفت شهنام خواهش ميكن استخونامو بزار تا درس عبرت بشه و ديگه كسي حرف از زور نزنه الان بريد استخوناشو ببينيد
(14-08-2013، 18:12)shahnam23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنی یه نفره!!
(14-08-2013، 18:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اي بابا شوهر هنی خالیه كيه
(14-08-2013، 18:07)shahnam23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جای شوهر هنی خالیه!!
من خودم كمربند مشكي كيك بوكس رو دارم بروسلي هم زورش بهم نمي رسه صادق كه ديگه.......
تازه فکر کنم ما کیلومترها فاصله داریم...
پس فعلا باید زبون داشته باشی...چرارمزي مي حرفيد
شوهرشم یه نفر دیگه ست!!
اون یه نفر دیگه 2 برابر تو اه!! مشت که هیچی چاقو ام بهش نفوذ نمیکنه!!
اینجاست که میگن اعتماد به سقفی که ت داری اگه خری گاوی الاغی چیزی داشت الان
سلطان جنگل بود