14-08-2013، 20:53
(14-08-2013، 20:51)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟
(14-08-2013، 20:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید حتما بگم لنگیا تا درست گفته باشم؟؟
(14-08-2013، 20:48)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جـــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟
(14-08-2013، 20:45)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس مثه خودمی...
(14-08-2013، 20:44)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با کی؟
در اثر کل کل با ی خنگ
(14-08-2013، 20:43)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهم....اهم...من استقلالیما
استقلالیا رو میگی حالشونو گرفتم تو وب خودشون جوجه ها
البته یادت باشه کل کل نکن با پرسپولیسیا...منطقی فک نمیکنن
پرسپولیس رو درست واژه نکنی می ترکونمت
خب گفتم پرسپولیسیا

دارم میگم هر چند استقلالی باید به پرسپولیس اخترام بذاری؟