14-08-2013، 20:56
(14-08-2013، 20:51)amir hossin najafi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
سلام امیر جان..خوش اومدی
(14-08-2013، 20:52)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره والا..خیلی معروفی...
(14-08-2013، 20:50)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از بس معروفم من
(14-08-2013، 20:48)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیاد دیدمت...
(14-08-2013، 20:48)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به این نتیجه خیلی وقته رسیدم.منو میشناسی؟
(14-08-2013، 20:45)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس مثه خودمی...
با کی؟
اهم....اهم...من استقلالیما
البته یادت باشه کل کل نکن با پرسپولیسیا...منطقی فک نمیکنن
ولی اسمتو نمیدونم والا...
اسمم ملیکاست بهم میگن ملی
برای چی با مریم کل کل کردی؟
خوشبختم ملیکا جان
(14-08-2013، 20:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2013، 20:51)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟
(14-08-2013، 20:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید حتما بگم لنگیا تا درست گفته باشم؟؟
(14-08-2013، 20:48)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جـــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟
(14-08-2013، 20:45)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس مثه خودمی...
با کی؟
اهم....اهم...من استقلالیما
البته یادت باشه کل کل نکن با پرسپولیسیا...منطقی فک نمیکنن
پرسپولیس رو درست واژه نکنی می ترکونمت
خب گفتم پرسپولیسیا
دارم میگم هر چند استقلالی باید به پرسپولیس اخترام بذاری؟

نزار 4 تایی هاتونو ک تو دو فصله متوالی درگیرش بودین ب رخت بکشما...
(14-08-2013، 20:53)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جانم؟؟؟
محمد؟
اسمتو بگو..نمیشناسم