امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلسطین تا فلسطین(عکس)

چشم از اون ها هم می زارم 
من این مطلب رو تو روز قدس گذاشتم 
(عربا رو من آأم هم حساب نیم کنم چه برسه که بخوام بپرستشون 
ولی بازم چشم

(17-08-2013، 0:54)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برن گم شن خبر مرگشون ، همین آدمایی که سنگشون رو به سینه می زنید اسم یا حسین رو ته کفشاشون می نوشتن باهاش راه می رفتن الانم دارن تاوان غلطایی رو که کردن می کنن
.
.
.
.
.
.
.
در ضمن کی گفته زندگیشون سخته؟ جهت اطلاع باید بگم که بهترین کنسرت های سال توی فلسطین داره برگزار میشه و توی تمام مسابقات هم شر کت دارن.
بابا آروم من هم می دونم این ها به ائمه توهین کردن و به قول شما دارن تاوان ÷س می دن همون طور که خدا گفته و گفته که درباره شون وساطت هیچ ÷یامبری رو هم نمی پذیرم 
این ها رو که شما گفتی تو فلسطین انجام می شه نه نوار غزه

(17-08-2013، 0:49)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای گم نام بی نام !یادتون باشه که اسرائیل جنایت کاره ولی تنها مجرم نیست !عملیات تروریستی حماس رو هم یادتون نره !
نمیدونم چرا ناخوداگاه یاد این نیکه اهنگ قویدل عزیز افتادم و!قتی بشار اسد شده یه عزرائیل دیگه دنیا نشسته داره از اسرائیل میگه
بشار اسد که داشت زندگی ش رو می کرد و به ریاست جمهوری ش می رسید این تکفیری ها بودن که اول شروع کردن و اون هم داره دفاع می کنه 
کدوم عملیات حماس (حماس کم عملیات نکرده کدوم مد نظرتونه )
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - gomnam - 17-08-2013، 9:33

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان