(17-08-2013، 22:48)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا زندگی راحتشو؛ شوهرش؛ ستاره بودنشو ول کنه؛ بره اونجا .....
اصلا اگه تا صبح هم حرف بزنیم نه من تو رو متقاعد میکنم نه تو.پس عیسی به دین خود موسی به دین خود رها خانوم.
جالبه از این به بعد باید جواب گو باشه که چرا خانوادشو ول کرده رفته خارج
اصن میخوای از این به بعد کار کره ی شمالی رو انجام بدیم...نه کسی از کشور خارج شه نه وارد
نه جنسی وارد شه نه خارج...
بعد یه سوال دقیقا شما به چی میگید آزادی...
حتما اینکه بتونی نفس بکشی بدون اینکه کسی کاری به کارت داشته باشه...
(18-08-2013، 1:59)nina joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم اون تا 18 سالگی مسئولیتشو داره یعنی سنی که خودش بتونه راهشو انتخاب کنه و به بلوغ عقلی رسیده باشه...
(17-08-2013، 22:22)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید بگم بله تو یه گور میذارن چون بچشو تربیت نکرد اگه بمیر اون دنیا اگه دخترش حتی یه تار موش بیرون باشه اذیتش میکنن باید جوابگو باشه اینو من نمیگم ها دینمون میگه خواستم در جریان باشی
(17-08-2013، 22:01)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیچاره باباش.واقعا مایه خجالت باباشه
چرا؟؟؟
مگه اونو با بقیه تو یه گور میزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاراش به خودش ربط داره!!!!!!!
بعدش گناهاش گردن خودشه...
میخوای برو از هر مرجع تقلیدی که دلت میخواد بپرس...