18-08-2013، 13:48
(18-08-2013، 13:45)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهاع
(18-08-2013، 13:40)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودم نخواستم چون خواهرم داره شهوریور میره شمال یا برم شمال یا با اونا تا اواسط شهریور برم کیش=//
(18-08-2013، 13:38)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان بابات تورو مسافرت نبردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(18-08-2013، 13:34)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم=))
(18-08-2013، 13:33)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام مرسی توخوبی؟
سلام خوبی؟
سلام ملیکا تو خوبی؟=//
مامان خوبه؟
بابا؟
دختر خاله پسر خاله؟
مامان بابا مسافرت=|
دخدر خاله پسرخاله گمشن:|اگه من جات بودم یکاری میکردم مسافرت زهرشون شه چرا نبردنت
منم با خواهرمو ترجیح دادم 2سال هم شمال نرفتم=//
تازه خدا خیرشون بده دوماهه که از دست برادرام راحتم=))