(18-08-2013، 15:14)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره...
(18-08-2013، 15:11)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به من یاد میدی سلام کنم؟:cool:
(18-08-2013، 15:10)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
باور کن مثل آدم سلام کنی جواب سلام میگیری...
(18-08-2013، 15:14)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین طور شما!!
خدا گرگه بيابونو نصيب تو نكنه كه ارزش سلام كردنم نداري
(18-08-2013، 15:15)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه!!!
من بات لجم صادخ؟؟؟؟؟

سارا رو میگم!!

(18-08-2013، 15:16)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما دو تا برین با هم خصوصی حرف بزنین ما ام راحت باشیم!!
(18-08-2013، 15:14)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2013، 15:14)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کسی از تو نظر خواست؟؟
(18-08-2013، 15:10)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
می دونی چرا این کارو کرده بارای این که سلام 4تا حرف هست و باید برای ارسال 5 حرف باشه
ا زیاد گذاشته برای این که پر شه اما زیاد تر از حد گذاشته
من خواستم
چطور؟