امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلسطین تا فلسطین(عکس)

(18-08-2013، 20:46)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2013، 20:35)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2013، 19:47)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2013، 19:19)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لبنان واسمون مهم نیست این مسلمون بودنشونه که واسمون مهمه
آقا آیدین ما رو سرکار گذاشتی برادر؟اگه نمی شناختی از کجا فهمیدی بسیجی هستن؟
آخه چه کسایی جز بسیجی ها شورشی ها رومیزدن؟
خودذ شورشی ها
اصلا مگه تو اون بلبشو که یهو این بسیجی ها می ریزن طرف می تونه موقع زدن تشخیص بده که این بسیجی هست یا اعتراض کننده که داره کتکش می زنه
منم میگم این بسیجیی هایی هم که کشته شدن توسط خود بسیجی ها کشته شدن آخه تو بلبشو...
آخه اگه بسیجی ها با ماشین از روشون رد می شدن یه بار رد می شدن نه دوبار
تازه بیشتر این ها سر پست وایستاده بودن بسیجی دیگه این قدر می فهمه که اون که سر پسته بسیجی هست

(18-08-2013، 21:30){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه واقعا درکش انقدر سخته؟شما میگی شهید دادی منم میگم ماهم شهید دادیم خیلی سختتتتتته؟
پریا به درک میخواستن .... خوری نکنن و گنده بازی درنیارن و پس از اتمام جنگ بازم مردم اسرائیل رو با طناب روی زمین کشیدن عکساشم موجوده تو سطح نت

بسیجی خیلی باحالیBig Grin
باشه اقا اصلا شورشیا خوده شورشیا رو زدن ولی بسیجی ها رو شورشی ها زدن {خدایا چه قدر بسیجی های ما خوب و مهربونن ایشالله همیشه زیره سایه ی عمام راحل و عمام غایب و عمام حاضر حضوری فعال داشته باشند امین}
آقا آیدین من فقط گفتم شاید چون تو اون شلوغی حتی امکان این که بسیجی با باتوم بزنه تو سر بسیجی وجود داره چون معترض ها یا بسیجی ها شاخ و دم ندارن که بشه معلوم کرد این که من الآن دارم می زنمش بسیجی هست یا آشوبگر
یه چیزی تا اون جایی هم که من می دونم بسیجی ها که تفنگ نداشتن نیرو انتظامی هم یا تفنگ هاشون رو ازشون می گرفتن یا بهشون حق تیر نمی دادن
دایی خودم اون سال سرباز نیرو انتظامی بود

فَمَنِ ﭐعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ فَـﭑعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا ﭐعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ وَﭐتَّقُواْ ﭐللَّهَ

وَﭐعْلَمُواْ أَنَّ ﭐللَّهَ مَعَ ﭐلْمُتَّقِینَ "

پس هر کس بر شما تعدی کرد

همان گونه که بر شما تعدی کرده بر او تعدی کنید و ا زخدا

پروا بدارید و بدانید که خدا با تقوا پیشگان است . . .

.

.

.

بهترین نسخه ی مقابله به مثل برای تهدیدها و تهاجم های آمریکا و

اسرائیل !

بقره / 194
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
فلسطین تا فلسطین(عکس)
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - gomnam - 19-08-2013، 7:39

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان