(18-08-2013، 20:46)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه اگه بسیجی ها با ماشین از روشون رد می شدن یه بار رد می شدن نه دوبار
(18-08-2013، 20:35)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم میگم این بسیجیی هایی هم که کشته شدن توسط خود بسیجی ها کشته شدن آخه تو بلبشو...
(18-08-2013، 19:47)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودذ شورشی ها
(18-08-2013، 19:19)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه چه کسایی جز بسیجی ها شورشی ها رومیزدن؟
لبنان واسمون مهم نیست این مسلمون بودنشونه که واسمون مهمه
آقا آیدین ما رو سرکار گذاشتی برادر؟اگه نمی شناختی از کجا فهمیدی بسیجی هستن؟
اصلا مگه تو اون بلبشو که یهو این بسیجی ها می ریزن طرف می تونه موقع زدن تشخیص بده که این بسیجی هست یا اعتراض کننده که داره کتکش می زنه
تازه بیشتر این ها سر پست وایستاده بودن بسیجی دیگه این قدر می فهمه که اون که سر پسته بسیجی هست
(18-08-2013، 21:30){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا آیدین من فقط گفتم شاید چون تو اون شلوغی حتی امکان این که بسیجی با باتوم بزنه تو سر بسیجی وجود داره چون معترض ها یا بسیجی ها شاخ و دم ندارن که بشه معلوم کرد این که من الآن دارم می زنمش بسیجی هست یا آشوبگر
اخه واقعا درکش انقدر سخته؟شما میگی شهید دادی منم میگم ماهم شهید دادیم خیلی سختتتتتته؟
پریا به درک میخواستن .... خوری نکنن و گنده بازی درنیارن و پس از اتمام جنگ بازم مردم اسرائیل رو با طناب روی زمین کشیدن عکساشم موجوده تو سطح نت
بسیجی خیلی باحالی
باشه اقا اصلا شورشیا خوده شورشیا رو زدن ولی بسیجی ها رو شورشی ها زدن {خدایا چه قدر بسیجی های ما خوب و مهربونن ایشالله همیشه زیره سایه ی عمام راحل و عمام غایب و عمام حاضر حضوری فعال داشته باشند امین}
یه چیزی تا اون جایی هم که من می دونم بسیجی ها که تفنگ نداشتن نیرو انتظامی هم یا تفنگ هاشون رو ازشون می گرفتن یا بهشون حق تیر نمی دادن
دایی خودم اون سال سرباز نیرو انتظامی بود
فَمَنِ ﭐعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ فَـﭑعْتَدُواْ عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا ﭐعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ وَﭐتَّقُواْ ﭐللَّهَ
وَﭐعْلَمُواْ أَنَّ ﭐللَّهَ مَعَ ﭐلْمُتَّقِینَ "
پس هر کس بر شما تعدی کرد
همان گونه که بر شما تعدی کرده بر او تعدی کنید و ا زخدا
پروا بدارید و بدانید که خدا با تقوا پیشگان است . . .
.
.
.
بهترین نسخه ی مقابله به مثل برای تهدیدها و تهاجم های آمریکا و
اسرائیل !
بقره / 194