20-08-2013، 15:47
(20-08-2013، 15:43)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2013، 15:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2013، 15:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دیگه بالاخره فحشتو دادی
(20-08-2013، 15:34)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2013، 15:33)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حس بدی نیست فقط خیلی زور داره الکی
ماکان محرومیتت تموم؟؟؟
آورین!!!
راضی شدی؟؟؟
خُ یکم حس بدی داره آدم الکی محروم بشه
منم یه بار با یکی دعوا شدم فقط چند تا فحش کوچولو بهم دادیم محروممون کردن اینم الکیه
منکه اصلا حرفی نزدم بهش
حالا مگه فک کردی چی گفتم اون فحش داد گفت حیوون من گفتم ادرس جنگلتو بده بیام اون گفت حیوون من گفتم وحشی همین فقط اینا که نقل و نبات حرفاست
هـــ×ـــه به این میگی فحش؟؟؟
خُ پَ باس بگم خدایی الکی محروم کردن فک کنم
کجا؟
بیخیال باو
بحث عوض
ول کنین این بحثو
حــو3ــلم ســـَریـــد