پووووووووووووووووف:/
لایک جدی
انـــقـــد خندیدم خستـــه شد...!!!
چند ساعت طول کشید انقد فک کردی اینارو نوشتی؟؟؟
تو اینی که نوشتی رو میشه با "دایره المعارف" عـــوض کـــرد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من فک نکنم تو این موارد بوده باشم
من این کارارو نکردم ولی تو خودت چه حسی داشتی اگه تو اینا بودی و یکی درخواست میداد اسمتو بگن؟؟؟
یه کم فک کن
این موارد رو خعلی راحت میشه فهمید کیا بودن...!!!
هـــ×ــــه
وختی یکم ارسالات بالا رفت ، فعالیتت زیاد شد و فکر مدیریت به سرت زد جواب سوالتو بگیر...!!!
(این در موردی بود که کاربری ارسالاش 100 تا هم نشدعـ)
لایک جدی

انـــقـــد خندیدم خستـــه شد...!!!
چند ساعت طول کشید انقد فک کردی اینارو نوشتی؟؟؟
تو اینی که نوشتی رو میشه با "دایره المعارف" عـــوض کـــرد

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
(25-08-2013، 20:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اسماشونو بنويس خجالت بكشنآبروشون میره و تازه درگیری پیش میاد
من فک نکنم تو این موارد بوده باشم
من این کارارو نکردم ولی تو خودت چه حسی داشتی اگه تو اینا بودی و یکی درخواست میداد اسمتو بگن؟؟؟

یه کم فک کن

این موارد رو خعلی راحت میشه فهمید کیا بودن...!!!
(25-08-2013، 23:25)Mehdi 75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی واقعا همچین اسکلایی وجود داره:N56:
هـــ×ــــه

وختی یکم ارسالات بالا رفت ، فعالیتت زیاد شد و فکر مدیریت به سرت زد جواب سوالتو بگیر...!!!