27-08-2013، 10:38
(27-08-2013، 10:30)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2013، 10:26)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خـــــــل!!
(27-08-2013، 10:25)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره!((=
(27-08-2013، 10:23)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچی بابا من یه چی میپرونم حالا شینا جون*^_^*
من خودم امروز حال ندارم سرما خوردم!)=
من کلِ تابستونُ سرما خوردم!(=
دوباره سرما خوردی؟!
رفتیم با بچه ها استخر سرما خوردم باز!(((=
شوخیدم
(27-08-2013، 10:27)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2013، 10:23)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز تولد بچه خواهرمه
پیشم نییییییییییییییییییییییس
بچــــــــه خواهـــــــــررررررررررررررررررررررررررررررررم
به خاله ش تبریک بگید!!
از همینجا به بچه ی خواهرت تبریک میگم چون یه خاله ی دیووونه مث خاله ی خودم داره(هر کی به رومینا بگه اینو گفتم کلشو میکنم)+(در مورد خالم شوخی کردما)
و به خود خالش تبریک میگم چون خوش به حالش کلا خواهر داره من که اصن خواهر برادر ندارم
اینقد ناززززززززززززززززززززززززززه
نصف اهنگای تیلور رو حفظه!!!!
به خاله ی گلش رفته!!
عشق تیلور داره مث خودمممممممممممممممممم
امروز4سالش میشه!!!
واسه سلامتیش سپاااااااااااااااااااااس بدید!!
خخخخخخخخخخخخخـ
آفرین
نه باو من یه دخدر خاله دارم همون در اصل تاراتون که کلا این تون و فون و صون رو ساخته الان یادم نیس چن سالش هس..!!!
نمیدونم 4 یا 5
هر دفعه با رومینا نسشیم یه جا میگیم ای کاش اون کره خر(دخدر خالمو میگه) اینجا بود من میچزوندمش

اون تارا خنگول اصن زیاد نمدونم چرا با تیلور کار نداعـ
ولی عـــآشخـ آهنگ love you like a love song هست

عاقا عـــآلی میخونه
کلا آهنگای selena gomez