28-08-2013، 10:35
(28-08-2013، 10:29)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشــــــوم!!
شوورم اگه یه بار دیگه به من و لادن خیانت کردی میریزیم سرت میزنیمت

(28-08-2013، 10:29)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نظر نخواستما!!!
نفس آواتارت توحلقم.

(28-08-2013، 10:21)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه ماجراهایی!!
(28-08-2013، 10:17)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام
اولا سلام!
خوبی؟!
نه چی گفت؟!
وقتی پسرا (وان دیرکشن) جایزه بهترین موزیک ویدئو تابستان رو به خاطر بست سانگ اور گرفتن همه جمعیت هووووووو زدن که گاگا خیلی ناراحت شد و رفت بیرون بعدشم تیلور جایزه بهترین موزیک ویدئو رو بخاطر ای نو یو ور ترابل که گرفت گفت ممنونم از کسی که الهام بخش من بود چون من الان اینو دارم و به هدیش اشاره کرد منظورش هری بوده دختره ی چرت هریم گفته دوستی با تیلور واسم مث درد الاغه یعنی تقصیر خودم بوده که با اون دوست شدم.

(28-08-2013، 10:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخی نازی
نقل قول: هوم؟!
هوم؟! خانوم چرا زنگ میزنی هوم هوم میکنی!؟ بهت یاد ندادن سخن بگی!؟ **** و ** که ***** آره.
هـــــــــــــــــــــآن؟!!
الان این ستارها چی چی بود؟!
نقل قول: فرید دهن سرویس تر از تو داداشته بعد منم بعد داداشمه =))))پری شب یو اس پی امانتی رو توی کلاهش میون لباساش توی کمدش پیدا کردیم با مامانم.بچه کرمه.
همین به دردت میخوره!
(28-08-2013، 10:30)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیییییییییلام
سلام . . .