28-08-2013، 13:53
فمنیسم رو هم خوب متوجه نشدی و نمی دونی کاملا یعنی چی و چند دسته فمنیسم داریم انگار چون جوری میگی انگار همه زن ها و فمنیست ها میگن که مرد ها خوار تر از ما هستن(من خودم به شخصه هیچ گروه فمنیستی در جهان نمیشناسم که بگه زن از مرد بر تر هست)
جوک نگو
اخه می دونی چیه!؟ توی ایران اگر مردی با زنی کنار هم بیاد و زنه هم با مرده کنار بیاد میگن مرده زن ذلیله! اخه این یعنی چی!؟ نه مرد سالاری و نه زن سالاری ، فقط تفاهم و تداوم.

ناگفته ها گفته شد. بهتره ادامه ندی. حرفاتو زدی و ما هم حرفامون رو زدیم دیگه چیزی باقی نمیمونه. اگه پست بذاری دوباره من نمی تونم پاخت رو بدم و یا یه دفعه دیدی رفتم توی مسایل سیاسی پس دیگه ادامه نده که دیگران هم دیدگاه بدن . منم چیزی نمیگم چون نمی خوام تاپیک بست بشه
نقل قول: حداقالش اینکه بیشتر مردان ایرانی زن ذلیل هستند یعنی چی ؟
جوک نگو
اخه می دونی چیه!؟ توی ایران اگر مردی با زنی کنار هم بیاد و زنه هم با مرده کنار بیاد میگن مرده زن ذلیله! اخه این یعنی چی!؟ نه مرد سالاری و نه زن سالاری ، فقط تفاهم و تداوم.نقل قول: ارباب خانه های زنان هستند و از این بیشتر می خواهند و حتی طمع به شغل مرد دارندجامعه اگه شایسته سالار باشه و همه فرصت برابر داشته باشند اونایی که شایسته هستند برای هر فرصت و شغلی انتخاب میشن پس شما اگه شایسته باشی برای کاری و یا چیزی نباید بترسی در چنین جامعه ای
اخه اتش نشان زن چه فایده ای دارد ؟
سرباز زن
وزیر زن ! (این رو زیر میزی رد می کنیم )
نقل قول: وزیر زن ! (این رو زیر میزی رد می کنیم )زیر میزی!؟ پس با وزیر زن مشکل داری

ناگفته ها گفته شد. بهتره ادامه ندی. حرفاتو زدی و ما هم حرفامون رو زدیم دیگه چیزی باقی نمیمونه. اگه پست بذاری دوباره من نمی تونم پاخت رو بدم و یا یه دفعه دیدی رفتم توی مسایل سیاسی پس دیگه ادامه نده که دیگران هم دیدگاه بدن . منم چیزی نمیگم چون نمی خوام تاپیک بست بشه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)