28-08-2013، 22:16
نقل قول: نه خیلیم کتاب میخونمااا پس بگو بینم بروکراسی انتقادی چه جوری بروکراسی هست و به پدیده ها چه جوری نگا میکنه!؟
فقط شکسته نفسی کردم وگرنه همه اونایی که نوشتی رو بلدم
به زودی من حرف اول را خواهم زد مطمئن باش !
حالا بگو اونا رو از کجا اوردی ؟!اورین

من که از خدامه دیگران از من دانا تر و آگاه تر باشن دختر!
کتاب بروکراسی چیست از کلودر لوفور کور نیلوس کاستوریادیس رو که نشر چشمه چاپ کرده رو بخون. خیلی سنگین هست ها! باید درباره ی چیز های دیگه ی فلسفه ی سیاست و جامعه شناسی بدونی تا بکشه مخت این بروکراسی رو.
نقل قول: مرسی از صراحت بیانت فریدیادم رفت بگم از اون گلابی سبز ها نیستی. از اون زرد ها هستی
چیزدیگه نبود؟؟؟

نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همشون روزه سکوت گرفتن!
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
gholnar ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Hamidreza jefri HHH ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره بانوی ایران زمین ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥اهورا♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ 2 کاربر پنهان
چه خبره؟؟؟؟؟؟