(29-08-2013، 19:59)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو نمیتونی این نتو ترک کنی
گریه نکن رزی))=
فردا میام))=
از فردا کم میام!
میگی کم میام
ولی مطمئنا مث همیشه میای
بله بله

(29-08-2013، 20:05)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه همین الان گفتم
(29-08-2013، 20:03)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2013، 19:58)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختره من نیازی ندارم که تو الان بام خوب شی درس رفتار کنی
(29-08-2013، 19:57)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2013، 19:55)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یادم نمیاد تا بحال چیزی بت گفته باشم
بآ هرکسی مثه خودش رفتآر میکنم ((((:
رفتآرتو دُرُس کن اگه میخوآی بآت خوب تآ کنم (:
رفتار من خوبه
تو باید خودتو درس کنی
بآشه دختره از این به بعد بآت خوب رفتآر میکنم ((:
دختره چه خبرآ؟؟! (:
بله بله
هر وقت کسی بات بد حرف زد تو هم همونجوری باش رفتار کن
سلامتی . .
ای جون (:
خآنومی گنده نگ** (:
سلآمت بآشی (: