31-08-2013، 15:32
(31-08-2013، 15:28)♥سارینا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه :cool:
(31-08-2013، 15:22)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان ببخشید یه لحظه خشکم زد یادم رفت سلام کنم سلام دوستان گلم |: (:
(31-08-2013، 15:22)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حمید راس میگی کم عقلم
ارمین بذار بگه
(31-08-2013، 15:22)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2013، 14:49)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ی زمانی رو مشخص کن برو بش بگو دادا -_-امروز اگه شد میگم بهش غصه نخور عمو فدات -_-
-_-
(31-08-2013، 15:23)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2013، 15:20)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عزیز منظورم اینه که توجیهش کن بی احترامی بهش نکن هر کسی شخصیتی داره عزیز دل
نقل قول: درست صحبت کن حمیدبچه جون دهنتو ببند حوصله ندارم جوابتو بدم -_-
نقل قول: حمید رضا جان بی احترامی نکن بهش عزیزحتما تو هم میخوای منو محروم کنی :/
من چیزه بدی نگفتم -_-
(31-08-2013، 15:23)♥سارینا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من پر فعالیت بودم ولی شما منو الکی محروم کردین من کاری نکردم اگه الان من الکی محروم نمیشدم این قد بی وجدان نبودم و مدیر انجمن خبر ها بودم از همتون متنفرم مخصوصا MELODI+
(31-08-2013، 15:24)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم چرا این عکس خیلی برام آشناست:dodgy:
(31-08-2013، 15:24)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-_-
این امیره چی می گه ؟ -_-
کم کم باس برم -_-
خدافس ..
(31-08-2013، 15:26)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: نمیدونم چرا این عکس خیلی برام آشناستپارسال ارمینا گفت من اینم -_-
(31-08-2013، 15:26)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2013، 15:24)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماکان جان به این سارینا شما یک چیزی بگو
نمیدونم چرا این عکس خیلی برام آشناست:dodgy:
(31-08-2013، 15:26)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اغا صابر جواب داد!!
شما کاربرای خوبی بودین از وقتی شما اومدین گفتگو تو هر نسخه ای از گفتگو باید 10 نفر محروم یا اخطار بگیرن یا مجروح بشن پس اگه این گفتگو ها نبود الان اعضای قدیمی سایت هم بودن وکاربرای این سایت اینقدر عقده ای مث بنده نبودیم.

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)