امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بارسلونا

آبی و اناری پوشان با شکست اسپانیول در نیوکمپ و به لطف چهار گل لیونل مسی خداحافظی باشکوهی برای پپ گواردیولا در آخرین حضورش در ورزشگاه خانگی شان رقم زدند.

اگر چه دو تیم نیازی به امتیازهای این بازی نداشتند، ولی آخرین حضور گواردیولا در نیوکمپ، 89044 هوادار را به این استادیوم کشانده بود. چهار گل مسی در آخرین وداع گوادریولا با نیوکمپ، شب خاطره انگیز و باشکوهی را برای هواداران مشتاق و مربی محبوب کاتالانها رقم زد.

بارسلونا

مسی آغازگر جشن ها بود

بازی منظم و ساختار یافته اسپانیول در دقایق ابتدایی مسابقه، ریتم بازی آبی و اناری پوشان را تحت تاثیر قرار داده بود و باعث شده بود بارسا مالکیت همیشگی توپ و میدان را نداشته باشد. این روند در 25 دقیقه ابتدایی بازی همچنان ادامه داشت تا اینکه مسی با یک ضربه آزاد دیدنی از فاصله چند متری محوطه جریمه، گل اول مسابقه را به ثمر رساند و یکبار دیگر نبوغ ستاره آرژانتینی بارسا بود که تفاوت دو تیم را رقم می زد. دو تیم نیازی به امتیازهای این بازی نداشتند اما دربی کاتالونیا همیشه حساسیت به خصوصی داشت و این موضوع از جنگندگی بازیکنان دو تیم کاملا مشهود بود.

رئیس باشگاه از چگونگی خداحافظی نیوکمپ با گواردیولا بسیار راضی است: «نیوکمپ برای گواردیولا فریاد می کشید. پپ ما تو را دوست داریم. ما چیز دیگری نمی توانیم بگوییم». او گفت: «ما جایی هستیم که بارسا آموخته است که پیروز شود و ببازد، ما از قهرمانان خود تجلیل می کنیم».

ساندرو راسل از چگونگی خداحافظی نیوکمپ با گواردیولا بسیار راضی بود: «نیوکمپ برای گواردیولا فریاد می کشید. پپ ما تو را دوست داریم. ما چیز دیگری نمی توانیم بگوییم. بسیار شگفت انگیز بود».

بارسلونا

قبلا، راسل در مورد عوض شدن عقیده هوادارن بارسا و اعضا گفته بود: «ما در دورانی هستیم که بارسا پیروزی و باخت را آموخته است، جایی که ما از قهرمانان خود تجلیل می کنیم». او اضافه کرد: «این مهم است که قهرمانان ما می توانند با افتخار باشگاه را ترک کنند. ما، به عنوان یک باشگاه و همچنین طرفدارانمان، به کمال رسیده ایم».

مدافع برزیلی، مرد شماره یک جناح راست بارسا، دنیل آلوز داسیلوا، امروز تولد 29 سالگی اش را در کنار هم تیم هایش جشن خواهد گرفت. او 6 می 1983 در خوازیرو- ایالت باهما برزیل- متولد شد.

در سنین نوجوانی به دنبال تقدیر پرافتخار خود رفت و به باهیا اسپورت پیوست. در آن باشگاه روز به روز مهارت هایش را ارتقا می بخشید تا اینکه در 18 سالگی به تیم اصلی باشگاه پیوست و زیر نظر اواریستو دی ماکدا- بازیکن اسبق بارسا- فوتبال حرفه ای را آموخت. تاثیر بازی او بر تیم از همان اولین بازی مشخص بود؛ او با گرفتن یک پنالتی و ثبت یک پاس گل به نام خود، باعث شد هواداران فریاد(Ah,Ah,Ah, Daniel Titular) سر دهند.

قهرمانی باهیا در لیگ و دو قهرمانی پیاپی در نورز ایست، نام او را در جمع بازیکنان زیر 20 سال برزیل قرار داد. در همین زمان، سویا او را به طور قرضی به اسپانیا آورد و بلافاصله، پس از اندک زمانی به بازیکن ثابت تیمش بدل شد

مربی گفت تک تک این بازیکنان که در بارسلونا مربی آنها بوده است، به او کمک کرده اند تا مربی بهتری باشد. او گفت: «من همیشه یاد آنها را در خاطرم خواهم داشت». گواردیولا همچنین اشاره کرد پیوندی که با بارسلونا داشته است «برای همیشه ماندگار خواهد بود».

جوزپ گواردیولا این شنبه بعد از آخرین مسابقه به عنوان مربی بارسلونا در نیوکمپ، یک خداحافظی مملو از احساسات داشت. او بعد از گفتن اینکه «بسیار راضی و سپاسگذار» است، به اهمیت کار به خاطر «مردمی که در باشگاه بوده اند» اشاره کرد. گواردیولا گفت: «این پیوندی است که برای همیشه می ماند»، درست قبل از اینکه از مردم «به خاطر همه چیز» تشکر کند.

او گفت: «هنگامی که استادیوم مملو از تماشاچی است، تنها چیزی که می توانید انجام دهید این است که راضی باشید. من بسیار راضی و سپاسگذارم از رفتاری که در تمام این مدت با من شده است؛ این پیوندی بین من و باشگاه است که برای همیشه ماندگار خواهد بود». مربی بارسلونا همچنین بازیکنانش را ستایش کرد: «ترک کردن این بازیکنان و این تیم آسان نیست. من همیشه یاد آنها را تا ابد در خاطرم خواهم داشت. همه بازیکنان به من کمک کرده اند تا مربی بهتری باشم و این چیزی است که من با خود خواهم برد. من عشق بسیاری دریافت کرده ام و آنها می دانند که من آنها را بسیار دوست دارم».

از زمانی که جوزپ گواردیولا روی نیمکت تیم نشسته است، هر چهار دربی در نیوکمپ برای بارسلونا بسیار سخت بوده است.

پنجمین دربی در نیوکمپ تحت هدایت گواردیولا به طور حتم یکی از ویژه ترین آنها خواهد بود. این آخرین بازی برای مربی در مقابل هوادارانش خواهد بود که او را از ابتدای بازی مقابل مالاگا تشویق کرده اند و این کار خود را امشب تکرار خواهند کرد؛ در صدر آنها، این یک دربی محلی است، و این بازی ها از زمانی که گواردیولا مربی تیم اول شده است، همیشه جذاب بوده اند. در اینجا نگاهی به دربی های گذشته می اندازیم.

• جام حذفی 2008/09. اف سی بارسلونا مقابل اسپانیول (3-2، 29 ژانویه، 2009): اولین بازی از 4 دربی تحت نظر گواردیولا در نیوکمپ بازی برگشت از یک چهارم نهایی جام حذفی در ادامه مساوی 0-0 در بازی رفت بود. دو گل از بویان و یک گل از پیکه بعد از 56 دقیقه خیال صاحب خانه را از پیروزی راحت کرد. کار به نظر تمام شده می آمد، اما گلهای کورو و کالخان یک پایان نفس گیر را برای بازی رغم زد، ولی بارسا سرانجام توانست نتیجه را حفظ کرده و راهی نیمه نهایی شود.

شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
بارسلونا - pouya12 - 18-04-2012، 9:13
RE: بارسلونا - gita mini - 18-04-2012، 11:12
RE: بارسلونا - best~boy - 18-04-2012، 14:54
RE: بارسلونا - gita mini - 18-04-2012، 15:36
RE: بارسلونا - Ali MuSiC - 01-05-2012، 19:31
RE: بارسلونا - Abolfazl.love - 03-05-2012، 10:31
RE: بارسلونا - Abolfazl.love - 05-05-2012، 22:33
FC Barcelona - pouya12 - 07-05-2012، 12:38

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  واکنش آگوئرو به شایعه جدایی از بارسلونا (عکس)
  مخالفت هافبک ناکام با جدایی از بارسلونا
  ستاره برزیلی بارسلونا راهی میلان می شود؟
  افشای مبلغ مورد نظر بارسلونا برای بازگرداندن نیمار
  بارسلونا، متهم ردیف اول شب تلخ هلندی ها در آتاترک! (عکس)
  پایان کار کومان؛ افشای نام مربی فصل بعد بارسلونا
  من رئیس شوم ژاوی رهبر بارسلونا می شود
Heart بارسلونا
  جوزپ بارتومئو در یک قدمی اخراج از بارسلونا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان