(03-09-2013، 8:48)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2013، 8:45)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2013، 8:39)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: فرید به بابات بگو خاموشش کنه!
صددرصد نتیجه میگیری!
نه. بابای من که بد تره. روز و شب کولر و پنکه روش میزنه!!!!
صبا پستت رو ویرایش کنتاپیک با این نگاره های پر حجم دیر بالا میاد.
نه باو بابای من که ترجیح میده کولر اصن وجود نداشته باشه
ای بابا شومپت ویرایش کردم
اوا دیدی گفتم یه چی یادم رفته..!
:
الان یادم اومد . اصن تو مخو باز میکنی...
. خواستم بپسرم .همـــــــ . شومپت یعنی چی؟
رومینا اینو بخون خودتو بشناس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41898
(03-09-2013، 8:48)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صبا وبتو چیکارش کردی؟!
میخوام اسمشو کپی کنم نمیذاره!
میخوام لینکت کنم اگه اجازه بدی...
اگه دوس داری با این بلینک
❤✿❤ EnDLeSs CrIeS❤✿❤
یا
✘ღ✘EnDLeSs CrIeS✘ღ✘
هر کدوم میخوای
من لینکیدم...
(03-09-2013، 8:49)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اون بالا سلام کردیما نگاه کنید
ای بابا سپاس دادیم دیه

(03-09-2013، 8:50)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2013، 8:47)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2013، 8:42)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـــــــــــه صبایی خانوم درخواست تغییر نام کاربری دادم:4chs::4chs::4chs:
چی؟
حــــــــــــآلا اگه عوض کنن!
Rom!na
چرا؟؟؟
بد هم نشد حالا
(03-09-2013، 8:51)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام (:
سلام رزی